CímlapsztorikÉrdekes világ

Fontos változás az OTP-s bankszámláknál, mindenki érintett

Óriási változás, amiről érdemes mindenkinek tudnia!

Az OTP Bank most induló OTP OpenBank szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a más bankoknál vezetett számlák egyenlegét is megtekinthessék a bank ügyfelei.

Így egyetlen felületről kontrollálhatóak a pénzügyek:

Hirdetés

Elég csak az OTP Bank új internetbankjába vagy mobilalkalmazásába bejelentkezni és máris követhető, mennyi pénz van a más bankoknál vezetett számlákon.

Az OTP Bank újdonsággal bővíti az új internet- és mobilbankjában nyújtott szolgáltatások körét: az OpenBank használatával másik banknál nyitott számláikat is láthatják azok az OTP-ügyfelek, akik regisztrálnak, illetve belépnek az új internet- vagy mobilbankba.

Ehhez engedélyezniük szükséges, hogy a kiválasztott más banki számlájuk adatait az OTP elkérje a másik banktól és megjelenítse azokat számukra az alkalmazásban.

Magyarország meghatározó lakossági hitelintézete számára kiemelt jelentőségű, hogy online megoldásai a személyes bankfióki kiszolgáláshoz hasonló, széleskörű funkcionalitást és ügyfélélményt biztosítsanak.

A lakossági OTPdirekt elektronikus szolgáltatást fokozatosan kiváltó új digitális szolgáltatási szerződés számtalan új funkcióval könnyíti meg a bankolást a hitelintézet ügyfelei számára.

Az Európai Unió PSD2 irányelvére alapozott, most induló OpenBank elnevezésű kényelmi szolgáltatásában a K&H Bank, az Erste Bank, a Takarékbank, az MKB Bank, a GRÁNIT Bank, a Sberbank, a CIB Bank, a Revolut számlái vesznek részt, de az elérhető bankok és pénzügyi szolgáltatók listáját várhatóan folyamatosan bővíti majd a hitelintézet, ahogy az igénybe vehető funkciók körét is.

„Az új Digitális Szolgáltatási Szerződéssel teljesen új alapokra helyeztük az ügyfeleinkkel való kapcsolattartást.

Az a célunk, hogy az új internet- és mobilbanki alkalmazásunkban elérhető és folyamatosan bővülő funkciók használatával ügyfeleinknek olyan digitális élményt nyújtsunk, amelynek során úgy érezhetik, az egész bank ott van a kezük ügyében.

A most elindított OpenBank szolgáltatás amellett, hogy egyszerűbben kezelhetővé és áttekinthetőbbé teszi az OTP mellett más bankoknál vezetett számlák egyenlegét is, segíti ügyfeleinket pénzügyeik tudatos kezelésében is”

Hirdetés

– mondta el az új OpenBank funkció kapcsán Kuhárszki András, az OTP Bank digitális fejlesztésekért felelős területének vezetője.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.