Érdekes világTudomány

Gigászi csatára kell felkészülnie az emberiségnek: a java csak most jön

Vírusok és mutációk új, sötét korszakot hozhatnak az emberi faj számára.

Egyes mutációk akár az immunrendszert is kikapcsolhatják: az időzített bomba, mely valamikor biztosan felrobban…

Nagyon nagy harc vár ránk, ezt ma már valamennyi komoly szakértő elismeri.

Hirdetés

A jövőben az emberiséget számtalan veszély fenyegeti majd, de mindezek közül a világjárványok és a halálos vírusok lesznek azok, amikkel közvetlenül, akár már éveken belül újra szembe kell néznünk.

Ezt egyébként maga Bill Gates is megerősítette egy nemrég készült interjújában, erről itt írtunk bővebben.

Gates azt mondta, hogy akár már 3 éven belül jöhet a következő világjárvány.

Az ember nem tisztel a természetet, ormótlanul nyomul be az eddig érintetlen vidékekre, ezzel pedig kapcsolatba lép olyan fajokkal – lásd denevérek – melyek másfajta koronavírus hordozók, és sokkal halálosabb járványokat robbanthatnak ki, mint a sars-cov2.

Egyre biztosabb, hogy idővel felbukkanhatnak majd olyan vírusok is, melyek egy az egyben képesek megkerülni az immunrendszert, vagyis kvázi kikapcsolni azt.

Ijesztő tendencia az, hogy a kétezres évek eleje óta többször alakult ki majdnem világjárvány, gyakorlatilag minden esetben a szerencsén és a WHO lélekjelenlétének volt köszönhető, halkan hozzátéve, hogy sokak szerint a 2020-as koronavírus járványt ugyanakkor éppen a WHO lassú reagálása és helyzetkezelése idézhette elő.

2004-ben ott volt a SARS vírus, 2009 környékén a H1N1, vagy a magas halálozási rátával rendelkező MERS vírus a Közel-Keleten.

A koronvírus azonban áttörte a “gátat”, és szétterjedt a világon, a tudósok szerint azonban örüljünk, hogy ennyivel megúsztuk.

A jövő évtizedben ugyanis a koronavírusnál borzalmasabb vírusok szabadulhatnak ránk.

Hirdetés

Ez pedig azt jelenti, hogy gigászi csata vár az emberiségre, ha túl akarjuk élni a következő korszakot, mely minden bizonnyal a globalizáció, a népsűrűség növekedése és a természet érintetlen területeibe való belépés (és vadhúsfogyasztás) miatt minden bizonnyal a halálos járványok korszaka lesz.

Korábban arról mi is beszámoltunk, hogy az eddig ismeretlen vírusok mellett “régi ismerősök” is ránk szabadulhatnak, elég csak a Szibéria permafrosztjából lassan újra kiolvadó lépfenére, pestisre gondolni…

Ezek mind olyan kórokozók, melyek csak arra várnak, hogy egy új gazdatestet találjanak.

Tucatjával vannak testek a permafrosztba temetve, akik közül sokan elfeledett gyilkosokba haltak bele, mint az említett lépfene, fekete halál.

Ha ezek egyszer kijutnak…

Pandóra szelencéjét többé nem lehet majd visszazárni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.