CímlapsztorikÉrdekes világ

“Ha ezt nyilvánosságra hozzák, kitör a világpánik” Tényleg tűz emésztheti fel a Földet?

Végítélet érkezik a Nap felől 2025-ben – állítják. Részletek és VIDEÓ.

Az elit már tud(hat) róla?

Az már régóta vita és pletyka tárgya, hogy a világunkat uraló elit, a szupergazdag réteg és kiválasztott kulcsemberek tudhatnak valamiről, amiről az átlagemberek nem.

Ez pedig nyugtalansággal tölti el a maradék 98%-át a világnak.

Hirdetés

Egyesek szerint egy közelgő végítéletről tudhatnak, és titokban tartják, hogy ne törjön ki pánik.

Ennek ékes bizonyítékaként szokták felhozni Richard Blumenthal szenátor egyik nyílt meghallgatásán tett kijelentését is egy lehetséges űrveszélyről.

Blumenthal ugyanis kijelentette, hogy tudnak egy űrbeli fenyegetésről, azonban nem mondhatnak ennél többet mert lehet hogy pánikot okozna.

Azóta sem derült ki hogy egész pontosan mire gondolt, de könnyen lehet, hogy egy várható nagy erejű Napkitörés az, amitől tartanak.

Napkitörés söpörheti el a civilizációnkat 2025-ben?

2025-ben minden előrejelzés szerint ugyanis egy nagy erejű Napkitöréssel lehetséges, hogy kell számolnia majd a Földnek.
Ha ez a Napkitörés felénk irányul, akkor elméletben komoly esély lehet rá, hogy visszaküldheti a kőkorszakba az elektromos infrastruktúrára nagymértékben épülő nyugati civilizációt.

Igazi káosz köszönthet be a Földre, a kataklizma azonnal több millió ember halálát okozná, de közvetve az ezt követő hónapokban akár másfél, két milliárdan is meghalhatnának egyes pesszimista jóslatok szerint.

Képzeljünk el egy világot, ahol hirtelen minden elsötétül, megsüketülnek a telefonvonalak, a tévék és rádiók is elnémulnak, és nincsenek hírek a világban.

Megszólalt a NASA is

A NASA hivatalosan bár cáfolta azt, hogy konkrét világvégéről tudna, de azt nem tartják kizártnak a NASA csillagászai és szakemberei, hogy a 2025-ös erős Napkitöréseket hozzon.

A Napciklus ugyanis csúcsához ér, vagyis ekkor lesz a legaktívabb a csillagunk, így valóban generálhat olyan Napvihart, mely elég erős lehet ahhoz, hogy rengeteg elektromos hálózatot és eszközt tegyen tönkre.

Hirdetés

Világvége újratöltve?

A világvége időről-időre valóban előkerül és sok esetben az emberek már nem is nagyon hisznek abban, hogy ezek valós félelmek.

Most a Napkitöréssel kapcsolatban sem riogatni akarnak a tudósok, ugyanakkor az tényszerű adat, hogy 2025-ben lehet a legnagyobb esély arra, hogy ténylegesen gyomrost kapjon a fejlett civilizáció.

Szerintetek mekkora lehet az esélye annak, hogy ez bekövetkezzen?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!