Érdekes világ

Hajdú Péter kiakadt a Berkit gyalázó újságíróra: keményen üzent, még Puzsért is megemlítette

Hajdú Péter egy hosszabb bejegyzésben mondta el, mi akasztotta ki ennyire.

A műsorvezető a bejegyzésben leírja, hogy habár tudja, hogy Krisztián megosztó személyiség volt, ő mégis kedvelte őt, és úgy gondolja, hogy hatalmas szíve volt.

Ezért is döntött úgy, hogy felszólal azok ellen, akik méltatlanul reagálnak a médiasztár tragikus hirtelenséggel történt halálára.

Hirdetés

“Én persze elfogult vagyok, mert kedveltem Berki Krisztiánt, aki ismerte tudja, hogy milyen ember volt, aki nem annak már késő bemutatni.

Megosztó volt és sokszor polgárpukkasztó, de ember, édesapa, barát és kolléga. Sokszor hibázott, de hatalmas szíve volt!”

– írta bejegyzésében.

“Az egyik legnagyobb ellensége, Puzsér Róbert is azt írta róla, hogy nem ezt érdemelte! Még őt is megdöbbentette Krisztián halála és a maga sajátos stílusában egy hosszú posztban elbúcsúztatta!

Sokszor keményen fogalmaz, de a szíve helyén van!

Nem úgy, mint annak az újságírónak, akinek a nevét sem írom le, mert számomra elvesztette emberi mivoltát!

Aljas, mocskos posztjában örvendezett, hogy meghalt egy ember, egy kétgyermekes apa! Mindezt olyan stílusban, hogy nemhogy újságíróhoz, de még egy patkányhoz sem méltó!

Az ilyen nemcsak újságírónak, hanem embernek is alkalmatlan!

Törlöm és tiltom mindenhonnan és ha szembejönne velem az utcán, köszönés helyett, a legszívesebben leköpném, de még a nyálamat sem pazarlom egy ilyenre!

Hirdetés

Nem tudtam hallgatni, ezt le kellett írnom, ennyivel tartoztam Neked, Barátom! Nyugodj békében Krisztián, Te hatalmas szívű zsivány”

– írta a posztban.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.