Érdekes világ

Hangfelvétel buktatja le a Vatikánt? Az Ördög zsinagógája? A pápa köpni-nyelni sem tud

Egy döbbenetes hangfelvétel szerint minden csak látszat, valójában orgiák és fiatal lányok” beáldozása” zajlik a Vatikán falain belül.

Még hátborzongatóbb az, hogy a felvételen hallható lány testvére nyomtalanul eltűnt a Vatikánon belül.

Egy felvétel verte ki a biztosítékot a Vatikánban

A vádló hangfelvételt, amelyen egy húsz éve eltűnt tizenéves lány szeretné bizonyítani a pápa állítólagos bűneit, a vatikáni sajtó rágalmazásnak nevezte.

Hirdetés

Pietro Orlandi annak a Vatikánban élő és dolgozó lánynak a testvére, akinek 15 éves korában nyoma veszett 1983 júniusában.

A lány, Emanuela Orlandi eltűnése a mai napig rejtély.

Nemrég a lány egy barátja úgy emlékezett vissza, hogy Emanuela egy héttel az eltűnése előtt arról mesélt neki, hogy egy magas rangú egyházi személy szexuálisan közeledett hozzá.

Testvére szerint a Vatikán tudja, mi történt a húgával.

A lap felidézi:

A városállam ügyészei az év elején indították el újra a nyomozást, az olasz kormányban pedig egy külön vizsgálóbizottság foglalkozik az üggyel.

Pietro Orlandi a vatikáni ügyészeknek is átnyújtotta azt a hangfelvételt, amit állítólag egy római maffiózótól szerzett meg.

Ezeken arról beszél, hogy a néhai pápa, II. János Pál kiskorú lányokat keresett azért, hogy molesztálhassa őket.

A Vatikán később egy cikkben reagált a hangfelvételre, amiből szerintük hiányzik a „bizonyíték, a nyom, a tanúvallomás és megerősítés”.

Hirdetés

Emmanuela Orlandi ügye és az Ördög zsinagógája a Vatikánban

Ugyanakkor megint mások szerint a bizonyítékok ha meg i s voltak, a Vatikán a befolyása miatt már ég eltüntette.

A mai napig nincs komolyabb bizonyíték arra, hogy bármiféle titkos szekta működne a Vatikánon belül, vagy hogy sor kerülne véráldozatokra, vagy hasonlókra.

Ugyanakkor Emmanuela Orlandi ügye mégis felveti a gyanúját annak,,hogy van valami a Vatikán falain belül amiről a világ nagy része nem tud.

Emmanuela Orlandi, egy vatikáni alkalmazott lányának nyoma veszett, miután zeneórára indult otthonról a Sant’Apollinare térre.

A Sant’Apollinare-bazilikában évek múlva fedezték fel a Banda della Magliana nevű olasz maffiaszervezet egyik vezetője, Renatino Enrico De Pedis sírját.

Egyes tanúvallomások szerint a bűnözői csoport fontos szerepet játszott az ügyben.

Az Emanuelával kapcsolatos új nyomozás fényt deríthet egy vele egykorú lány, Mirella Gregori ügyére is, aki szintén abban az évben tűnt el. Az ügy nemrég a Netflix dokumentumsorozata által vált szélesebb körben is ismertté.

A lány eltűnését a mai napig titok fedi, több olyan elmélet is született, miszerint a Vatikánnak is köze lehet a történtekhez.

Az egyik ilyen népszerű teória szerint a lányt egy olyan banda hurcolhatta el, amely Vatikán bankjának akkori elnökét, Paul Marcinkust akarta zsarolni.

Egy másik elmélet szerint Orlandit azért rabolták el, hogy elérhessék a török Ali Agca szabadon engedését, aki 1981-ben merényletet kísérelt meg II. János Pál pápa ellen.

Az eltűnési ügyet Olaszország leghíresebb megoldatlan rejtélyeként is emlegetik.

Egy másik népszerű elmélet szerint a Vatikánon belül de főleg a Róma alatti katakombáknak titkos szertartások keretében áldozták fel és bántalmazták nemi és mindenféle értelemben az eltűnt lányt.

Vagyis egyfajta ördög zsinagógája működhetett odalent, ám ennek a szervezetnek a létezésére egyelőre nem találtak konkrétabb bizonyítékot.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.