Címlapsztorik

Hatalmas botrány: Dopeman beleállt Fluor Tomiba a “mesekönyv” kapcsán

Ezt üzente a rapper…

Senki sem gondolta volna, hogy a politikusnő akciója ekkora vitákat generál a sztárok között.

Dopeman is kifejtette véleményét a homoszexuális propagandának titulált mesekönyv körüli botrány kapcsán: a rapper kemény üzenetet fogalmazott meg a Dúró Dóra könyvdarálós akciójára reagáló Fluor Tominak.

Hirdetés

Mint azt a Blikk is megírta, sokaknál kiverte a biztosítékot Dúró Dóra azzal, hogy pártja sajtótájékoztatóján ledarált egy gyermekeknek szóló mesekönyvet a napokban.

A politikusnő ugyanis úgy gondolja, a Meseország mindenkié című gyermekeknek szóló mesekönyv homoszexuális propaganda.

A könyv egyébként olyan ismert mesék újraírt változatait tartalmazza, melyeket a szerzők olyan hősökkel alkottak újra, akik valamilyen stigmatizált vagy kisebbségi csoporthoz tartoznak, a kötetben így többek között roma Pöttöm Pannával és meleg Hamupipőkével is találkozhatnak az olvasók.

Az ügy kapcsán korábban többek között Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi is megszólalt.

A Wellhello zenekar tagja hangsúlyozta, nem érti, Dúró Dórának miért fáj ennyire az, ha valaki nem heteroszexuálisnak születik.

„A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elb*zít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már”

– vetette fel a kérdést a 24.hu-nak adott interjújában Fluor Tomi.

Gondolatai sokakhoz eljutottak, amelyet Pityinger László, művésznevén Dopeman sem hagyott figyelmen kívül.

A rapper a YouTube-felületén osztotta meg a véleményét, amelyből kitűnik, nem gondolja úgy, hogy valaki melegnek születik, hanem a különböző impulzusok miatt alakul ki, ki melyik nemhez vonzódik – bukkant rá az atv.hu.

Hirdetés

„Üzenem Fluor Tominak és a »liberális« sajtónak, hogy az ember nem valaminek, hanem készségek és lehetőségek halmazának születik, amik az őt érő hatások eredményeképpen folyamatosan alakulnak, tehát eleve elrendelés az LMBTQ-val kapcsolatban sem létezik. Ezért nem is ördögtől való ha úgy alakul”

– írta bejegyzésében Dopeman, mely a linkre kattintva tekinthető meg.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.