EgészségünkTudomány

Hialuronsavval tölti meg a tüdőt a koronavírus: minden eddigi tudásunkat kidobhatjuk a vírusról

Egy szuperszámítógép és mesterséges intelligencia elemezte a covidos betegek adatait. Olyan összefüggést tárt fel ami mindent újraírhat…

Igazolja a sokszor emlegetett, heves vitákat kiváltó D-vitamin teóriát is!

Gyakorlatilag megint teljesen átalakulhat a coviddal kapcsolatos ismerete az emberiségnek.

Hirdetés

Ebben nagy segítségére volt a világnak az Oak Ridge-i intézmény szuperszámítógépe is, mely milliárdnyi adatot elemzett több hónapon át.

Amit a legerősebb személyi számítógép is egy több hét alatt végzett volna el, az ennek gépnek egyetlen óra volt…

Ráadásul egy olyan összefüggő rendszert sikerült észrevenni az adatok alapján, ami egy folyamatot tár fel a koronavírus mögött, ami gyakorlatilag a fertőzés kulcsa.

Egyúttal magyarázatot ad arra is, hogy miért vannak a legváltozatosabb tünetei a betegségnek, a szaglás elvesztésétől kezdve a kiütéseken át a tüdőnek a folyadékkal való megteléséig.

A fertőzötteknél megfigyelték, hogy a bradykinin receptorok fokozott megjelenése mutatkozott.

A koronavírus lénygeében az erek szivárgását okozza tesszerte, és a tüdőt hialuronsavval tölti meg.

Nem véletlen, hogy számos koronavírusos beteg számolt be arról az érzetről, mintha egy vízzel töltött ballon lenne a tüdejükben.

Lényegében szép lassan test szerte csökken az oxigén a beteg szervezetében és vérében.

Vagyis “megfojt” minket a covid.

Hirdetés

Ha sok lyukú csónakban evezünk, nem elég egyetlen lyuk betömés egy parafával – állítják a tudósok, utalva arra, hogy a koronavírus a valaha felfedezett legösszetettebb vírus.

Hiszen hihetetlen spektrumon képes mindenféle tüneteket okozni, melyek látszólag alig függnek össze, mégis a fentebb említett folyamatok lévén végre feltárult a tudósok előtt a vírus pontos működése, és a szervezetünkben kihasznált “kiskapuk”, melyeket a vírus ellenünk hasnál fel, mikor belénk jut.

Ráadásul ez az egész valóban azt is bizonyítja, hogy a megfelelő mennyiségű D-vitamin szint megakadályozhatja a covid-19 súlyos lefolyását, vagy el sem kapja a vírust.

A D-vitamin szerepe pedig óriási abban, hogy ezeket megelőzze, ugyanis az elmélet igazolja azt a korábbi kutatást, ami a D-vitamin jelentős védő hatását mutatta ki a koronavírussal szemben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.