Misztikum

Hitler Brazíliában lehet eltemetve: döbbenetes dolgokra derült fény

Mégis megmenekülhetett Berlinből, hogy aztán Dél-Amerikában élje le életét? Még az FBI is felvetette a lehetőségét annak, hogy Hitler megrendezte saját halálát?

Hitler mégsem halt meg?

A szovjet előrenyomulás következtében megtörő német ellenállás bár – a Führer parancsára – az utolsó töltényig harcolt, május 2-án Berlin elesett.

Ezt azonban már nem várta meg Hitler, s feleségével, Eva Braunnal 1945. április 30-án délután fél négy körül öngyilkosságot követtek el. Eva Braun egy ciánkapszulával, a Führer pedig egy jobb halántékára leadott lövéssel vetett véget életének.

Hirdetés

Azonban sokan úgy gondolják, hogy nem halt meg, hanem sikerült elmenekülnie Berlinből.

Ezt olyannyira komolyan gondolták sokan, hogy még az amerikai titkosszolgálat is nyomoztak utána.

Fotó bizonyíthatja, hogy Hitler Brazíliában halt meg egy fekete nő oldalán?

A teória szerint előbb Argentínába, majd Paraguayba ment, mielőtt végleg letelepedett volna a brazíliai Mato Grosso államban, ahol a vatikáni szövetségeseitől kapott térkép alapján elásott kincsek után nyomozott

– semmi sem áll távolabb a Hitler halálával kapcsolatos hivatalos verziótól, mint Simoni Renee Guerreiro Dias elmélete, amely szerint Hitler mégse lett öngyilkos, hanem (félig) álnéven élt és 95 éves korában halt meg.

Létezik egy fotó, amit Simoni Renee Guerreiro Dias szerint egyértelmű bizonyítékként lehet felhozni arra, hogy Hitlert ábrázolja egy efkete nővel az oldalán, aki nem más volt, mint az ottani felesége.

Cutingának hívták a nőt, Hitler pedig Adolf Leipzig néven egy Nossa Senhora do Livramento nevű kisvárosban élt, a szövetségi állam székhelyétől, Cuiabától 30 kilométerre.

A helyiek csak “öreg németnek” hívták.

1984-ben hunyt el békében és nyugalomban?

Ha mindezek igazak, akkor Hitler mégse lett öngyilkos, hanem (félig) álnéven élt és 95 éves korában halt meg.

Az elmélet olyannyira komolyan felmerült, hogy még az amerikai titkosszolgálatok is írtak lyne jelentést, melyben ezen elmélet valódiságát próbálták kideríteni.

Hirdetés

Az szintén TÉNY ma már, hogy Argentínában és Brazília több pontján náci háborús bűnösök bujdokoltak a háború elvesztése után.

Mengele is elmenekült, később DNS bizonyította hogy valóban ő volt

A hírhedt orvos, Mengele is álnéven élte le életét később.

Röviddel a Vörös Hadsereg megérkezése előtt, 1945. január 17-én elmenekült Auschwitzból, és magával vitte a kísérleti dokumentációk egy részét, a maradékot az SS megsemmisítette.

1949 áprilisában Helmut Gregor néven Genovába utazott, majd június 20-án a North King nevű gőzössel Buenos Airesbe hajózott. Itt az 1950-es évek végéig élt.

A Buenos Aires-i konzulátuson német útlevelet kapott a valódi nevével, és feleségül vette Martha nevű sógornőjét.

A náci háborús bűnösök utáni nemzetközi hajsza miatt 1959. májusban Paraguayba repült, ahol csak kevésen múlott, hogy elkerülte Adolf Eichmann sorsát. 1960 októberében São Paulo mellett elrejtőzött; felesége és mostohafia visszaköltözött Günzburgba.

A városban hosszú éveket élt a valódi nevén. 1979. február 7-én a tengerben fürdött, szélütést kapott, majd meghalt.

São Paulótól délre temették el Embu temetőjében, Wolfgang Gerhard néven. Családja olyan sikeresen eltitkolta halálát, hogy az 1980-as években megújították az ellene szóló elfogatási parancsot, és az elfogására kitűzött díjat 10 millió német márkára emelték.

1985-ben jelentették be halálhírét, amit holttestének exhumálása tett lehetővé.

1992-ben DNS-vizsgálattal is azonosították holttestét.

DNS teszt dönthetne el mindent

Sokak szerint egyszer és mindenkorra úgy lehetne pontot tenni az ügy és a különféle ezzel kapcsolatos teóriák végére, ha DNS tesztet csinálnának, mint Mengelénél.

Adolf Leipzig feltételezett Nossa Senhora do Livramento-i maradványainak exhumálása után DNS-teszteket végezhetnének Hitler egyik Izraelben élő rokonának örökítőanyaga segítségével.

Többek szerint árulkodó, hogy Hitler a Leipzig nevet vette fel, ugyanis a németországi Lipcsében hunyt el kedvenc zeneszerzője, Bach. Mint elmondta, azt követően fogott gyanút, hogy a birtokába került rossz minőségű szemcsés képen egy apró fekete bajszot photoshoppolt Hitler arcára.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.