Érdekes világMisztikum

Hitler tényleg túlélte Berlin ostromát – egy térkép és egy pilóta vallomása mindent bizonyíthat

Az állítólagos alagút hollétére is fény derült, melyen keresztül bunkeréből a szabadba menekülhetett. Történelmi fordulat a világ leggonoszabb vezérének ügyében?

Hitler tényleg túlélhette a háborút, és később Dél-Amerikába menekült?

A Führerrel és a náci vezérkarral kapcsolatos legendákkal tele a padlás, de most mégis ezek kerülhetnek végső bizonyításra.

Hirdetés

Olyan dolgokat, konkrét bizonyítékokat tártak fel, melyek alapján ha a történészek összerakják a kirakóst, akkor valóban kiderülhet: Hitlernek volt menekülő útvonala a háború végén.

Kezdve azzal, hogy az elmúlt években több náci vezérkarhoz köthető relikvia került elő Argentínából, ahová a dokumentumok szerint maga Mengele is menekült, számos más befolyásos nácival együtt.

Aztán 2018-ban és 19-ben találtak olyan tárgyakat is, melyek kifejezetten Hitlerhez voltak köthetők, az ő személyes tárgyai voltak.

Semmilyen más módon nem kerülhettek oda, az egyetlen logikus magyarázat, hogy Hitler maga is elérte Dél-Amerikát.

Nemrégiben az egykori Berlinről készült térképeket átvizsgálva megtalálták feltüntetve azt a rejtett alagutat, mely a Führer bzunkerétől indult, és az egyik közeli metróalagútba vezetett.

Ezen keresztül pedig könnyen megszökhetett.

Ezt tetézi az, hogy Hitler menekülését egy egykori pilóta is megerősítette.

Lenny DePaul és Sascha Keil nyomozók állítják: ezek mind komoly bizonyítékok arra, hogy Hitler megúszta a saját halálát, és míg a világ halottnak hitte, végleg eltüntette nyomait Dél-Amerikában.

A pilóta tanúvallomása is sokat nyomott az ügyben.

Hirdetés

Azt mondta, hogy 1945 április 29-én szállt fel személyrepülőjével, Hitlerrel a fedélzetén. A parancs az volt, hogy repítse minél messzebb Berlintől.

Az elmúlt 15 év alatt soha senkinek sem sikerült bizonyítania ezeket, sem a bunkerből való kivezető alagút létezését, de rajta van a város szennyvízhálózatáról készült térképek egyikén.

Nem mindegyiken, mivel valóban titkos volt.

A 2. világháború végén Berlint átadták a szövetséges erőknek – a franciák, az angolok és az amerikaiak elfoglalták a nyugatot, a szovjetek pedig a keletet.

A Stasi, a keletnémet titkosrendőrség több száz térképet és szemtanúi beszámolót készített a menekülési útvonalakról, amelyeket Hitler rendszere alatt építettek, és amelyek felhasználhatók voltak a berlini fal alatt történő menekülésre.

A titkos alagút tovább is futott, egy közeli parkba, a főváros központjában, Tiergartenhez.

Ha valóban kijutott Hitler a bunkerből, akkor ez lehetett az utolsó forró nyom, amire évtizedekkel később most sikerült rájönni.

Valamennyi történész abszurdnak tartja a teóriát, és a vallomást is, mégis egyre többen gondolják úgy, hogy Hitlernek rendelkeznie kellett egy kijárattal, ezért volt zseni a maga nemében.

Kizárt, hogy ne készíttetett volna egy titkos menekülő útvonalat.

A nagy kérdés már csak az, hogy hová lett végül, mit csinált Dél-Amerikában, és miért nem maradt soha egyetlen nyoma sem annak, hogy ott élt…

Ez továbbra is nagyon nagy rejtély, mások az elmúlt években megtalált tárgyakat lengetik a kezükben bizonyítékként.

Ám a földi maradványai így vagy úgy, soha nem kerültek elő, pedig ez lenne igazi áttörés az ügyben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.