CímlapsztorikMisztikum

Hitler titkos időgépe megváltoztathatta volna a háború és a világ menetét

Megrázó dokumentumok kerültek elő náci tisztekről, akik 1943-ból 1990-ben tértek vissza.

A kapszulában hárman ültek furcsa öltözékben, ami búvárfelszerelésre emlékeztetett, több réteg fóliával és hőszigeteléssel. Kiderült, hogy németek, de nem voltak okmányaik.

Magán a kapszulán a Luftwaffe címerének fakó képe volt….

Hirdetés

Ma már a történészek is elismerik, hogy kétségtelenül második világháború volt az egyik legnagyobb hajtóerő a 20. század technikai fejlődésében.

Kevesen tudják, de volt náci szakemberek segítettek az Egyesült Államoknak a rakétatudomány és a katonai fejlesztés terén. A Harmadik Birodalom titkos projektjei a sci-fi küszöbén álltak.

Már 1939-ben végrehajtották a V-2-re épülő űrrepülőgép első emberes repülését. Az első tesztek azonban kudarcot vallottak. Az eszköz az indítás pillanatában felrobbant.

Három hónappal később újra próbálkoztak.

A rakéta ezúttal 45 kilométeres magasságba tudott eljutni, ahonnan két pilóta ugrott ki egy ejtőernyővel. Hasonló műveletet 1940-ben és 1941-ben még három alkalommal hajtottak végre, és minden alkalommal sikeresen.

A pilóták ejtőernyővel tértek vissza, és végül 1943-ban megtörtént a legtitkosabb és leggrandiózusabb náci kísérlet.

A titkos archívumok szerint Adolf Hitler személyes utasítására a legjobb Luftwaffe pilótákat gondosan kiválasztották az űrrepülésre.

A képzés a legszigorúbb titokban zajlott körülbelül egy évig, Németország és Európa legjobb szakembereinek bevonásával.

Hirdetés

Bizonyítékok vannak arra is, hogy a rakéta űrbe indítása előtt Hitler üdvözlő táviratot küldött a peenemündei bázisra, amelyben háláját fejezte ki a három pilótának, akik készek voltak feláldozni magukat a Harmadik Birodalom dicsősége nevében.

A három pilóta számára tervezett kétfokozatú rakétát a Mittelwerk földalatti rakétagyárában építették meg. Indítását 1944-re tervezték, de a háború fordulópontja miatt az idővonal érezhetően lerövidült.

Ennek ellenére három katonatiszt – Holz Sigmar, Heinrich Voll és Schultz Feinberg – sikeres repülést hajtott végre az első ember alkotta űrhajón.

Ezt sokan el sem hinnék, ha nem lennének a megszerzett dokumentumok. 1944-ben a Mittelwerk üzem közelében a szovjet csapatok elfoglaltak és tovább vizsgáltak egy stratégiai létesítményt.

Az is tény, hogy az űrhajók építése mellett ez az üzem atombomba és V-lövedékek létrehozásával foglalkozott. Az 1970-es évek közepén a megszerzett dokumentumok titkosítását feloldották.

Kiderült, hogy az emberek pályára állítását célzó űrprogram mellett egy orbitális fegyver megépítését is tervezték, ami egy fókuszálható tükör lett volna. Feladata az volt, hogy a napenergiát koncentrálja egész városok későbbi felgyújtására.

De a legcsodálatosabb ebben a történetben az, hogy mindhárom űrhajós túlélte.

A legbizarrabb azonban az, hogy 47 év után tértek vissza a Földre! 1990-ben az Atlanti-óceánon egy amerikai rombolóhajó szokatlan tárgyat vett észre a víz felszínén.

A kapszulában hárman ültek furcsa öltözékben, ami búvárfelszerelésre emlékeztetett, több réteg fóliával és hőszigeteléssel.

A szárazföldön a háromtagú legénység végre észhez tért. Azonnal egy speciális földközeli űrkutatási központba küldték őket, ahol alapos ellenőrzésen estek át.

Kiderült, hogy mindhárom űrhajós egészséges és jól érzi magát. Természetesen sokkoló volt számukra a visszatérés a Földre, különösen akkor, amikor megtudták, hogy közel fél évszázaddal ezelőtt lőtték fel őket az űrbe.

Kiderült, hogy németek, de nem voltak okmányaik. Magán a kapszulán a Luftwaffe címerének fakó képe volt. Míg a németek kezdetben vonakodtak minden kérdésre válaszolni, addigra a végén már beszélni akartak.

Holtz Sigmar és Heinrich Voll azt állította, hogy miután Föld körüli pályájára léptek, meghibásodás történt, és Schultz Fenberg rekesze nyomásmentessé vált.

Saját kapszulájuk autonóm volt, de egy vezérlési hiba miatt elvesztették a kontrollt. A harmadik napon a férfiak kimerültek és elaludtak.

Arra ébredtek fel, hogy éles csengést hallottak a fülükben. Zöld villanás jelent meg a szemük előtt, ami alagúttá változott, és a kapszulát az űrhajósokkal együtt szó szerint beszívta.

Néhány perces repülés után egy sivatagi táj közepén találták magukat. A homok narancsvörös volt, két nap volt az égen. Másra nem emlékeztek.

Rejtély, hogy a német pilóták hogyan kerültek a Földre, és miért nem öregedtek meg 47 év űrben töltött év után.

A legmeglepőbb az, hogy a dokumentumok szerint három ilyen nevű személy valóban szerepelt a Luftwafféban, és mindhárman “titkos küldetés végrehajtása közben haltak meg”.

De a csodálatos furcsaságok ezzel még nem értek véget. A német űrhajósokat az óceánon felfedező amerikai romboló tengerészei űrkapszulájukban sem vizet, sem élelmet nem találtak.

Ezért csak találgatni lehet, mit ettek 47 évig.

Miután visszatértek a Földre, az űrhajósok gyorsan öregedni kezdtek. 2000-ben már csak Heinrich Voll élt. Többször is regresszív hipnózisnak vetették alá, ahol részletesen megismételte történetét.

További információt nem sikerült találni, mintha semmi sem történt volna vele a repülés előtt és utána.

2004-ben ő is elment. Amikor 1990-ben megérkezett, úgy nézett ki, mint 1943-ban – egy 36 éves pilóta. Idős emberként halt meg, teste fél évszázadot öregedett az Egyesült Államokban eltöltött 10 év alatt.

Ez az egész történet tele van misztikával. Más országokból származó űrhajósok soha nem tapasztaltak meg ilyen ugrást térben és időben.

Hová lettek a németek? Hogyan sikerült túlélniük?

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.