Érdekes világMisztikum

Időutazó 2078-ból: nincs több időtök, tönkreteszitek a Földet, nem tudjátok milyen pokol vár rátok!

Egy állítólagos időutazó vészjósló figyelmeztetése 2078-ból, amikor már minden “halott”…

Ha igaz az amit állít, akkor a jelenkor generációján áll vagy bukik az emberiség sorsa, és borzalmas pokol vár ránk, mely 2078-ra gyakorlatilag kiirtja a Föld kétharmadát.

Tény és való, hogy kritikus állapotban van a bolygó, melynek életjelei jelentős mértékben gyengültek.

Hirdetés

Ezt támasztja alá, hogy egyes jelentések szerint a Golf-áramlat hamarosan végleg leállhat, totálisan megborítva a klímát.

Emellett a gerinces fajok több int 80%-a a kihalás szélén áll.

Ha mindez nem lenne elég, most egy időutazó aggasztó, megkérdőjelezhető de mégis kétségtelenül riasztó jövőképe figyelmezteti az emberiséget, hogy a végórákban vagyunk.

Egy állítólagos ismeretlen, aki magát időutazónak adja ki, azt mondja, hogy a”közeljövőből” küldték vissza, egy olyan halott világból, ahol a Föld élővilágának (és az emberiségnek) a kétharmada már halott.

Az időutazó szerint valamikor 2070 után találják fel az dióutazást, és 2078-ra jutnak el odáig a kísérletek, hogy vissza tudjanak embereket nagy biztonsággal küldeni a múltba.

Elmondta, hogy 2078-ban nem láttak már más megoldást vagy utat, minden visszafordíthatatlanul elpusztult.

Valóságos pokollá vált a Föld, ahol 56 fokos hőség tombol, míg a partmenti városok teljesen eltűntek a térképről a több méterrel megemelkedő tengerszint miatt.

Az északi és déli sarkokon nincs jég, a levegő szennyezettsége olyan brutális, hogy a felszínen tartózkodni több mint 10 évvel rövidíti meg az átlagos élettartamot.

A világ megmaradt túlélői többnyire gazdagok, az elitből, és olyan tudósok, akik nélkülözhetetlenek ennek a Mad May világnak a fenntartásához.

Hirdetés

Az emberiség túlélői pedig időutazásban látták a megoldást, hogy “mindent visszacsináljanak”, és a múltba (a mi jelenünkbe) “követeket” visszaküldve figyelmeztessék az emberiséget, hogy azonnal le kell fordulni az útról, ami a szakadék felé vezet.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!