Érdekes világ

Interjú egy földönkívülivel: sokkoló igazságok derülnek ki az emberiségről – videó

Egy állítólagosan valós, idegen civilizáció képviselőjével készített interjú egészen hajmeresztő dolgokat állít az emberiségről és a világunk mibenlétéről…

Léteznek oylan felvételek, amik alapjaiban változtatnak meg mindent, és kavarják fel az állóvizet.

Egy ilyen videó jelent meg egy dokumentumfilmben, amely állítólag egy tényleges interjú volt egy élő, lélegző idegennel, amely sokak képzeletét megragadta, és a mai napig beszélnek róla

Hirdetés

-számol be róla az ÚjVilágtudat.

1997-ben az “51-es körzet: Az idegen interjú” címmel dokumentumfilmet adott ki a Rocket Pictures kis filmvállalat.

A cím sokaknak úgy tűnhet, mint valami bulvárcikk bevezetője, de nagyon komolyan kezdődik, és azonnal magával ragadja a nézőt.

A dokumentumfilmben látható teljesen néma klip mindössze 3 perc hosszú, bár az eredeti állítólag körülbelül 12 perces, és amit mutat, az kísérteties vagy nevetséges, attól függően, hogy kit kérdezünk.

A videó egy komor kihallgatószobát mutat, ahol egy fém asztal található, és a kép közepén egy szürke idegennek látszó, sápadt fejű, nagy fekete szemekkel és résszerű szájjal rendelkező lény látható, aki kísértetiesen bóbiskol a sötétben, mintha nehezen tudná megtartani a fejét, és egy lámpa világít az arcába. Azt állítják, hogy az idegent akkor fogták el, amikor a járműve 1989-ben lezuhant, és állítólag azóta is fogságban van.

Ezt a látszólagos idegen lényt egy üvegfelületen keresztül filmezik, Victor a szobát “biológiailag elszigetelt területként” írja le, amelyet sötétben tartanak az idegen kényelme érdekében, és két televíziós monitor látható az üvegben.

A szobában különféle elektronikus berendezések találhatók, köztük néhány eszköz az asztalon, közvetlenül az “idegen” előtt.

Az előtérben balra egy sötét ruhás emberi alak látható, aki Victor állítása szerint telepatikus kommunikációban áll a lénnyel, és ő az, aki ténylegesen vezeti az interjút, míg egy katonai segéd állítólag a kamera mögött áll.

Aztán valami furcsa dolog történik. Körülbelül a videó felénél hirtelen úgy tűnik, hogy az idegennek valami baja van.

Hirdetés

Úgy tűnik, pánikba esik, utána görcsölni vagy fulladni kezd, és valamilyen rohamot kap. Úgy tűnik, valamilyen orvosi esemény történt. Ezután azonnal körülveszi őt egy orvosoknak látszó férfiakból álló csoport.

Az egyik orvos megragadja az entitás fejét, és egy zseblámpával világít a szájába, miközben egy másik megtörli habzó száját. És a felvételnek itt vége szakad.

A videó titokzatosságát fokozzák a kép alján olvasható “DNI/27” karakterek az idővonal mellett, amiről úgy vélik, hogy a Haditengerészet Hírszerző Hivatalának rövidítése, amely állítólag az 51-es körzetet irányítja.

Victor úgy tűnik, mintha megvetést tanúsítana a kérdező iránt, sőt, egy alkalommal kimegy, amikor túl sok információt kérnek tőle, bár visszahívják, és általában nehéz túl sokat kiszedni belőle. Van azonban néhány dolog, amit vonakodik elárulni.

Azt állítja, hogy köze volt az 51-es körzethet, bár nem hajlandó megmondani, hogy milyen minőségben volt ott, csak azt, hogy többször is ott járt.

Magát a videót állítása szerint titokban sikerült megszereznie, amikor a létesítmény digitalizálta analóg felvételeit, ami miatt kevésbé voltak biztonságban az anyagok, és lehetővé tette számára, hogy ezt kihasználva elhozza, majd ezt követően a Rocket Pictures kapta meg a egy nyilvánosságra nem hozott összegért cserébe, de csak azután, hogy az összes hangot törölték, Victor szerint a videóban szereplő férfiak kilétének védelme érdekében.

Azt mondja, nem tudja, hogy ezek az interjúk még mindig folynak-e vagy sem, de hogy amikor az 51-es körzetben tartózkodott, az idegennel interjúkat készítettek havonta körülbelül kétszer.

Azt mondja, hogy az idegen nagyrészt elárulta, hogyan működik a járműve, és más technológiai csodákat, amelyek egyszerre voltak elképesztőek és megdöbbentőek.

“A fizikusok és mérnökök őszintén szólva frusztráltak voltak. Valószínűleg elvesztek a fogalmak, mert minden információ a telepatán keresztül érkezett, de az is lehet, hogy tudományos ismeretei túlnyomó része túlságosan fejlett volt ahhoz, hogy primitív fogalmi keretünkben le lehessen fordítani.

Hasonló ahhoz, mint egy emberi tudós, aki a kvantummechanikát egy csimpánz szintjére próbálja lefordítani. Őszintén szólva, a programban magas volt a tudósok lemorzsolódási aránya. Azt gondolnánk, hogy energiát merítettek a kihívásból, de sokan nagyon nehezen birkóztak meg a feladattal,”

– mondja Victor.

Bővebben kifejti, hogy bár ő volt a fogoly, az idegen sokkal alacsonyabb rendűnek tartott bennünket. Fajának hozzánk való hozzáállása legjobb esetben közömbös, legrosszabb esetben ellenséges.

Úgy írja le őket, hogy tesztelnek és megítélnek minket, de nem vesznek minket nagyon komolyan és meglehetősen megvetőek, és a velünk szembeni általános hozzáállásuk nem kifejezetten pozitív.

Victor elméletekkel szolgál arra vonatkozóan is, hogy valójában kik az idegenek, mondván, hogy az 51-es körzetben senki sem tudta, honnan érkezett, és hogy azt sem állapították meg, hogy valójában egyáltalán a világűrből származik-e, azt feltételezve, hogy talán egy másik dimenzióból való.

A mai napig nem tudni, hogy a felvétel eredeti, azaz hiteles-e, vagy sem.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!