CímlapsztorikMisztikum

Így láthatod a saját aurádat tükör és gyertya segítségével: feltárul a “paranormális”

Két egyszerű módszer, gyakorlat, tükör és gyertya elég az aura látásához. Mutatjuk, mit hogy csinálj!

Első módszer

Egy elsötétített szobában helyezz egy széket egy tükör elé. Gyújts egy gyertyát és helyezd ezt a fényforrást mögéd, de úgy hogy a fénye ne tükröződjön a tükörben.

A szobában elég fény kell, hogy legyen ahhoz, hogy lásd a tested körvonalát a tükörben. Ülj le, lélegezz szabályosan, és nézd az arcodat a tükörben. Ne erőltesd a szemeidet.

Hirdetés

Néhány perc múlva azt fogod észrevenni, hogy az arcod körvonalai elkezdenek megváltozni, valami mássá alakulni. Néhány ember esetében ez igen gyorsan történik, és ez a módja annak is, hogy megpillanthassuk, hogyan is néztünk ki előző életünkben.

De ha az a célod, hogy az aurát lásd, akkor ennél a pontnál nézz a füleid felé, és észre fogod venni, hogy a fejed körül egy finom fényvonal jelenik meg.

Ha közvetlenül ránézel erre a fényvonalra, akkor azonnal eltűnik. Kicsit el kell fordítanod a tekintetedet, hogy a szemed sarkából nézd ezt a fényvonalat. Ez az aura része.

Második módszer

Ehhez egy partnerre lesz szükséged.

Állj egy fehér fal elé, a hátad legyen a fal felé. Képzeld azt, hogy energiát küldesz a mögötted lévő fal felé. Csináld ezt néhány percig.

Miközben ezt csinálod, kérd meg a partneredet, hogy figyeljen téged és szóljon, ha lát valamit.

Úgy 5 perc múlva, mozdulj el a fal elől és nézd meg a falat te magad is. Látsz valamilyen színeket? Végezd el ezt a gyakorlatot többször is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kövess minket Facebookon!

Ezzel egyúttal támogatod oldalunkat is.