Érdekes világTech-KütyükTudomány

Így lehetne azonnal véget vetni az energiaválságnak: erről miért nem beszél senki?! – VIDEÓ

Talán valóban egy éles kényszerhelyzet kell ahhoz, hogy a valóban működő technológiák napvilágot lássanak és megvalósuljanak?

Haldoklik a világot fojtogató rendszer, ezért hatalmas történelmi lehetőség adódott most az energiák megújítása terén is. A teljes igazság, amit nem akarnak, hogy megtudjunk…?

Nem volt kérdés, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor az egész világ akörül forog, hogy hogyan lehet energiához jutni.

Hirdetés

Ráadásul nem is akármilyen energiához.

Fontos, hogy a környezetre legkevésbé legyen ártalmas, azt ne szennyezze tovább. Hogyan lehet megszüntetni az energiazsarolást?

Hogyan lehet az energia kiszolgáltatottsági tényezőt csökkenteni?

Talán valóban egy éles kényszerhelyzet kell ahhoz, hogy a valóban működő technológiák napvilágot lássanak és megvalósuljanak?

Milyen megoldásokat sugall maga a természet? Mi mindent lehet magától az élettől ellesni, kölcsönvenni?

Mi az energia forrása?

Haldoklik a világot fojtogató rendszer, ezért hatalmas történelmi lehetőség adódott most az energiák megújítása terén is.

Dr. Egely György, és Jakab István hiánypótló beszélgetése a témában, amiben választ kaphatunk a fent megfogalmazott kérdésekre, és még több mindenre is.

Valójában ha valaki képes figyelni és a sorok között olvasni, az már rég rájöhetett, hogy évtizedek óta energiazsarolásban él a világ.

Hirdetés

Az energia piacot egy szűk asztaltársaság uralja, lobbistákkal és vállalati vezetőkkel együtt.

Ez a kör folyamatosan befolyásolja a piacot és gáncsolja el azokat az új kezdeményezéseket, melyek kivezetnék a bolygót az egyre növekvő energiaválságból.

A valódi céljuk ugyanis az emberiség “közművesítése”.

Hogy mindannyian közmű rabszolgák legyünk és állandóan fizessük az egyre növekvő energiaárakat a megdrágult számláinkon, miközben történelmi profitot fognak realizálni még az “állítólagos energiaválságon” is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.