CímlapsztorikEgészségünk

Így teszik tönkre a társadalmat a gyógyszerekkel: mindenkiből fogyasztót akarnak csinálni – kitálalt egy gyógyszeripari ügynök

Megdöbbentő dolgokat állít a titokzatos bennfentes. Elmondása szerint háborút indítottak az egészség ellen.

A világ felső tízezréhez vannak bekötve a világ legnagyobb gyógyszergyárai?

Egy bennfentes állítólagos belsős információi megdöbbentő képet vázolnak fel arról a szűk gyógyszermágnás csoportról, mely állítólag mélyatatásban, kvázi leszedálva tartja a társadalmat.

Hirdetés

Minél több gyógyszer fogy, annál több a bolond, és beteg lelkű ember, annál kevesebben élnek kiegyensúlyozott életet és így annál több fogyasztója van ennek a rendszernek

-állítja.

Egyfajta hadjáratot indítottak az egészség és az egészséges életmód ellen.

Egy ideje már azt propagálják hogy melyik gyógyszer mire való, erre költenek dollármilliókat, reklámok és egyéb figyelemfelhívó eszközök formájában.

“A fejesek” ugyanis hamar rájöttek, hogy nem a megelőzésre, hanem a KEZELÉSRE kell fektetni a hangsúlyt, így mindig pénzüknél maradnak.

Egy nem egészségtudatosan nevelt társadalom pedig szinte “éhezni” fogja a különféle pirulákat, miközben már szinte mindenki különféle népbetegségekkel küzd alig 30 évesen is.

Tényleg ennyire erős a gyógyszerlobbi. Olyat is felírnak az orvosok, ami totál felesleges

– állítja.

A szakértők azt állítják, hogy túl gyakran kapnak a betegek kevésbé hatásos, sőt sokszor inkább ártalmas gyógyszereket.

Hirdetés

A nagy gyógyszeripari cégeknek ugyanis – a minél nagyobb profit érdekében – óriási befolyása van abban, hogy milyen gyógyszereket írnak fel nekünk.

Egyes becslések szerint a vényköteles gyógyszerek a harmadik legnagyobb halálokozók a rák és a szívbetegségek után.

A legnagyobb veszélyben azok lehetnek, akik több orvosságot is szednek párhuzamosan.

Ugyanis minél több gyógyszert szed valaki, annál több esély van arra, hogy mellékhatások fognak fellépni. Ezeket a tüneteket azonban félreértelmezhetik az orvosok, amire újabb pirulákat írhatnak fel.

Az ördögi körnek pedig akár halál is lehet a vége.

Ráadásul egyre több a gyógyszerfüggő itthon.

Az elmúlt években nőtt a gyógyszerfüggők száma Magyarországon. Legnagyobb mennyiségben hashajtót, altatókat, nyugtatót és orrcseppet szedünk.

Becslések szerint 100 ezer hashajtófüggő, 70 ezer altató- és nyugtatófüggő, és közel 25 ezer orrcseppfüggő van ma Magyarországon.

A növekvő gyógyszerfüggőség egyik oka az internet megjelenése, ahol nemcsak plusz információkat kaphatunk a gyógyszerekről, hanem (többnyire feketén) meg is vásárolhatjuk azokat

-mondta el a Pénzcentrum megkeresésére Zacher Gábor toxikológus.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!