Egyéb

Így vertük át az egész világot: egy bennfentes vallomása a felső 1%-ból – “A világkáoszt a szemetek előtt vezényeltük le”

Az események megrendezettek voltak, az egész egy nagy társadalmi kísérlet volt.

Csak a vak nem látta, hogy mi történik…

2020 eseményei nem a véletlen művei.

Hirdetés

Még maga a vírus sem, vagy az azt követő szándékosan keltett média pánik, vagy az ennek nyomában járó felvásárlási hullám és a tőzsde megbicsaklása, és a kialakuló gazdasági válság.

Valakik ezen nagyon jól kerestek.

Egy bennfentes azt állítja, hogy részese volt annak a globális tervnek, mely a társadalom viselkedését “tesztelte” le 2020 elejétől kezdve.

Az egész “eseményláncolatnak” már 2019-ben megágyaztak.

Merkel, nem véletlenül volt Vuhanban 2019 októberében, mielőtt kitört a járvány.

Az sem véletlen, hogy 2019 végén végbement a nagy vezérigazgatói exodus, azaz rengeteg nagy cégvezér mondott le váratlanul posztjáról majd adta el az ÖSSZES részvényét.

Nagyon sok gazdag bankárcsalád pedig aranytartalékokba menekítette a vagyonát.

“Ők voltak a ravasz tücskök, akik míg a hangyák egész évben gyűjtögettek, ők mindezt ellopták és felélték, hogy a nyomorúságos időkben túlélhessenek”

-jegyzi meg.

Hirdetés

A hatalmi rendszerek mind azért léptek működésbe, hogy “teszteljék” az embereket, és elmeprogramozzák őket.

Annak a demonstrációját láthattunk a színfalak mögött, amivel a közvéleményt formálják anélkül, hogy ezt a 7 milliárd emberből bárki észrevette volna…

Hogy egy felsőbb hatalomnak mit képesek elhinni az emberek, és hogy hogyan ültethető be az agyakba a félelem, hogyan lehet “elhitetni” hamis híreket, miként lehet rájátszani az emberek ösztöneire.

A társadalom megosztottságának növelése, az emberek végső káoszba való üldözése mind egy egységes világkormány felé fogja terelni a tömeget.

A társadalom és a világ is előbb vagy utóbb, de szomjazni fog egy olyan gondoskodó hatalmat, mely képes működő válaszokat adni a jelenleg uralkodó káoszra.

Ez pedig egy méginkább manipulálható és irányítható társadalmi és politikia berendezkedés alapja lehet.

Hamarosan jöhet az országhatárokat lebontó “végső rendelet”, és a közös törvények, az egységes fizetőeszköz, és a rögtön ítélő világbíróság, mely ellen nem lebbezhet fel egyetlen “helyi” bíróság sem.

Minden a terv szerint halad.

Észre sem fogjátok venni, hogy rabigába lesztek hajtva, mert a bankokon és egyéb pénzintézeteken keresztül uzsorahitelekkel és közmű-vállalatok által már rabszolgák vagytok most is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.