CímlapsztorikMisztikum

INDIGÓ gyerekek: különleges pszi-képességekkel rendelkezik a világ 1%-a?

Az 1950-es években született meg az első indigó generáció, azóta már kristály és gyémánt generációk születnek, és mind a jövő, és az emberiség reménységei lehetnek különleges érzelmi és racionális intelligenciájuk, pszi-képességeik okán.

Az 1950-es években születtek az első indigó gyerekek, ők amolyan előfutárok voltak, kis létszámban.

Aztán számuk egyre gyarapodott. 2000 évig több korszakot határoztak meg a kutatók, az indigó gyerekek tulajdonságai alapján (alap, alfa, béta, stb).

Hirdetés

2000-től kristály gyerekeknek nevezik őket, bár igazából ez is csak egy kis módosulás a tulajdonságokban.

Úgy tűnik a korszakok igazából a született gyerekek alkalmazkodása a környezethez.

Az indigó gyermekekről sokat lehetett már hallani és olvasn az elmúlt években.

Az egyik legfontosabb tulajdonságaik szerint sokkal magasabb IQ-val és EQ-val (érzelmi intelligencia) rendelkeznek mint az átlag, valamint sokkal ambiciózusabbak is.

Ők lesznek azok a kiválasztottak, akikben meg lesz az erő arra, hogy megmentsék a bolygót és az emberiséget a közelgő katasztrófáktól, mint az energiaválság, vagy a globális klímaváltozás.

A tisztán látók, spirituális gyógyítók évtizedekkel ezelőtt kezdték megfigyelni, hogy egyre több gyermek születik ragyogó, indigókék aurával.

Ez az aura csak az auralátók által érzékelhető, de az auralátást meg lehet tanulni.

A kisgyermekkori auraszín a szakértők szerint összefüggésben áll vállalt sorsfeladatunkkal, mindazzal, amit életünkben el kell majd végeznünk.

A háborús időkben születettet vörös energiamezője a túlélésben, a lét fizikai feltételeinek megteremtésében segíti.

Hirdetés

Az indigó gyerekek küldetése spirituális, ők a Föld és az emberiség gyógyítását vállalták magukra, és ezért kapnak magas rezgésű, indigókék energiákat maguk köré.

Néha már az egészen kicsi szókincset is változatosan használják fel. Igen erős az akaratuk, nagyon határozottan képviselik az érdekeiket, akár akkor is, ha még beszélni sem tudnak. Ez a generáció az eszével és intellektusával is kitűnik a megelőzőek közül.

Ők nem restek kérdezni, és magukba szívni a tudást.

Nem tartják szégyennek a tanulást, és kitűnnek a társaik közül abban is, hogy sokkal nagyobb empátiával bírnak az átlagnál.

Megvetik az erőszakot és harcolnak ellene, valamint sorsfeladatuknak érzik azt, hogy megmentsék a Földet és a teljes állatvilágot a pusztulástól, melyet éppen az ember hozott az egész bolygóra.

Az elkövetkező 40-50 évben óriási vállalásuk lesz.

Valójában ők lesznek az emberiség megmentői.

És bár kevesen lesznek, hiszen ritkán születnek ilyen gyermekek, mégis akkora változásokat fognak hozni, ami az egész emberiséget egy magasabb szintre fogj majd emelni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.