CímlapsztorikTech-KütyükTudomány

Ingyen energiával tudná ellátni a világot: töltést nem igénylő generátorokat fejlesztett a feltaláló

Azt állítja, hogy olyan találmányokat dolgozott ki, amelyek szerinte “dacolnak a fizika törvényeivel,” és mint ilyen, nagy nehézségekbe ütközött egyes felfedezéseinek szabadalmaztatása az egész világon.

Sangulani (Maxwell) Chikumbutso zimbabwei feltaláló élvonalbeli technológiákat fejlesztett ki, amelyek megváltoztatják a tudomány működését.

Valójában azt állítja, hogy olyan találmányokat dolgozott ki, amelyek szerinte “dacolnak a fizika törvényeivel,” és mint ilyen, nagy nehézségekbe ütközött egyes felfedezéseinek szabadalmaztatása az egész világon.

Hirdetés

A bemutatott prototípusok között volt egy elektromos autó (Saith EV), amely a Saith Technologies szerint sokkal jobb, mint a Tesla, és egy helikopter (Saith Hex_Copter), amely öt üzemanyaggal üzemel, egy Microsonic (Greener Power Machine) által hajtott generátor, egy helyben gyártott drón, megfigyelő tornyok, mobil műsorszóró hátizsák, IP Mesh okos hátizsák és egy otthoni transzformátor, amely százszorosára képes megnövelni az energiát.

Maxwell Chikumbutso az egyik legérdekesebb és legtehetségesebb férfi.

A rádiófrekvenciák segítségével újratölthető elektromos autóját 2015-ben találta fel, aki néhány évvel találmánya bejelentése után most még szélesebb nyilvánosságot kapott a THRIVE II című filmben, melynek alkotói, Foster Gamble és Kimberly Carter Gamble ingyenes energetikai technológiákat mutatnak be.

A Thrive II című filmben láthatjuk, ahogy Maxwell bemutatja ingyenes energiatermelőjét, amely összegyűjti a rádiófrekvenciákat és villamos energiává alakítja át őket!

Természetesen sokan lehetetlennek tartják az ilyen technológia létezésének lehetőségét, vagy egyszerűen csak különcnek találhatják őt, azonban Nikola Tesla vezeték nélküli átviteli elvét és kutatását, amire mindenki emlékezhet, szintén elfojtották, amit számos bizonyíték és titkosított dokumentum támaszt alá.

Az általa létrehozott eszközök Maxwell szerint olyan messze előtte járnak a korának, amely szerinte nem teszi lehetővé , hogy szabadalmaztasson bizonyos technológiákat, mert nem felelnek meg a hatályos törvényeknek, és a technológiák vizsgálatáért felelős szervezetek “tiltott technológiának” vagy titkosnak minősítik őket.

Nos, ez nem éppen új termék, hanem a Microsonic generátor egy újabb változata. Maxwell Chikumbutso nemrégiben a generátort bemutató rendezvénynek adott otthont

Az ingyenes energiagenerátor nagyobb változata, amely energiáját rádiófrekvenciákból nyeri, képes lenne a Saithgroup telephelyének szükséges áramot előállítani, és 300 házat tud ellátni 0,5 megawattos termelésével.

Sajnos a bemutató nem tartalmazza az összes technikai részletet, de a Thrive II film olyan elemeket hozott számunkra, amelyek hitelessé teszik a találmányt.

Hirdetés

A film bemutatja, hogy Foster Gamble és egy elektromos szakember elment a helyszínre tesztelni a gépet kölünféle mérőeszközök segítségével.

Ez valószínűleg sok időhúzás után történt, miután kormányzati ügynökök érkeztek megfélemlíteni Maxwellt, aki aztán további hetekig elutasította a tesztelést, kétségbe vonva Foster és csapata szándékait.

Sok ott töltött nap után Fosternek végül sikerült elérnie, hogy Maxwell és csapata megállapodjanak.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.