Címlapsztorik

Ítélet Johnny Deppék perében: Amber Heard hazudott, a színésznő őrjöng

Durván kiakadt és vagdalkozni kezdett. Nem akármilyen büntetéssel kell szembenéznie!

Az egész eljárást övező feszültség az ítélet kihirdetésekor is jelen volt, a bejelentés ugyanis késve kezdődött, mert az esküdtek, akik az amerikai jogrend szerint nem képzett jogászok, adminisztrációs hibát vétettek: az egyik hivatalos nyomtatványon nem töltötték ki a megítélt kártérítés összegét.

Az esküdtszék az első ügyben Johnny Deppnek adott igazat.

Hirdetés

Ítéletében kimondta: a Washington Postban megjelent cikket Amber Heard jegyezte, annak állításai azonban hamisak voltak, és alkalmasak arra, hogy komoly kárt okozzon volt férjének.

Az esküdtszék azt is kimondta, hogy Amber Heard kifejezetten rosszindulatú szándékból cselekedett. Johnny Depp sikeresen bizonyította állításai igazát.

AMBER HEARDNEK 15 MILLIÓ DOLLÁRT KELL FIZETNIE.

Amber Heard viszont megnyerte az egyik ellenkeresetét, így 2 millió dollárt kap.

2020-ban Johnny Depp ügyvédjét, Adam Waldmant a Daily Mail Online három cikkében idézték Heard Depp elleni, családon belüli erőszakkal kapcsolatos vádjairól.

Depp ügyvédje azt állította, hogy az egyik dulakodás nyomait Heard tudatosan rendezte át utólag píárosa és jogi tanácsadói segítségével, hogy az drámaibbnak hasson.

Ezeket Depp–Waldman-kijelentéseknek nevezték, és Heard ezek ellen perelt.

Közvetlenül az ítélet után Amber Heard a következő nyilatkozatot tette közzé:

A csalódottság, amit ma érzek, kimondhatatlan. Összetört a szívem, hogy ez a rengeteg bizonyíték még mindig nem volt elég ahhoz, hogy szembeszálljak volt férjem aránytalan hatalmával, befolyásával és uralmával.

Hirdetés

Még inkább csalódott vagyok amiatt, hogy ez az ítélet mit jelent a többi nő számára. Ez egy hatalmas visszalépés. Visszatértünk azokba az időkbe, amikor egy nőt, aki megszólalt az ügyében, nyilvánosan megszégyeníthetik és megalázhatják.

Johnny Depp az ítéletet követően úgy nyilatkozott:

Hat évvel ezelőtt örökre megváltozott az életem, a gyermekeim, a hozzám legközelebb állók élete, és azoknak az embereknek az élete, akik sok-sok éven át támogattak és hittek bennem. Minden egy szempillantás alatt.

Hamis, nagyon súlyos vádakat hoztak fel ellenem a médián keresztül, ami egy nanoszekundum alatt kétszer körbeutazta a világot, és borzasztó hatással volt az életemre és a karrieremre.

És hat évvel később az esküdtszék visszaadta az életemet.

A legjobb még hátravan, és végül elkezdődött egy új fejezet.

Veritas numquam perit. Az igazság soha nem vész el.

Záróbeszédében Vasquez kijelentette:

Van egy bántalmazó ebben a tárgyalóteremben, de az nem Mr. Depp. Egy bántalmazás áldozata van a bíróságon, de az nem Ms. Heard.

A fotókat úgy örökítették meg, ahogy ő akarta, hogy egy bántalmazott nőt mutasson.

A sötét folt az arcán hat nappal azután jelent meg, hogy találkozott Mr. Depp-pel. Egy hazugság volt, és ezt ő is és Mr. Depp is tudta, ahogy azon szemtanúk is, akik látták őt azon a héten.

A világ pontosan azt látta, amit ő akart, hogy lásson.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék bulvársztárok

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.