CímlapsztorikMisztikum

Jelek, hogy házi kedvenced érzékeli a szellemeket

Ha ezeket tapasztalod, akkor a tudósok egy része szerint lehet, hogy valóban a túlvilág lényeit észleli kedvenced.

Azt mondják, hogy az állatok képesek látni a szellemeket.

Az még rendben is volna, de általuk mi hogyan tudhatjuk meg, hogy éppen egy szellem garázdálkodik otthonunkban vagy a környékünkön? Íme!

Hirdetés

Egy helyben ül és meredten bámul

Ilyen esetben már szinte biztos volt részed! Kedvenced ült egy helyben és meredten bámult egy pontra.

Hiába szóltál neki, nem reagált, de ha megfigyelted, láthattad, hogy a tekintetével esetleg valami mozgást követett, vagy kutya esetén bevágta az „érdeklődő” fejet. Igen, lehet, hogy te nem láttad az okot, amit figyelt, de ilyenkor nagy valószínűleg a szellemet figyelte, illetve kommunikált vele, mert ahogy minket, úgy természetesen a holtakat is megértik.

Morog vagy fúj

Amikor minden ok nélkül elkezd morogni a kutyád, vagy a cicád fújni, és nem is te bosszantottad fel, de még csak nem is láttad azt, hogy más tette volna, és mégis, akkor bizonyára egy olyan szellem van ott, aki nem tetszik neki.

Általában a rossz és negatív jellegű szellemekre szoktak így reagálni. Ezzel a magatartással próbálják elüldözni, illetve megvédeni téged.

Mint aki meg van őrülve…

Vagy a kifejezetten pozitív, állatbarát, vagy gyerekszellemeknél az szokott történni, hogy játszani akarnak velük. Illetve ha azt látod, hogy a levegőbe ugrál vagy odaviszi a semmihez a botját, játékát, akkor talált magának egy láthatatlan játszópajtást.

Elbújik és elő sem akar jönni

Hirdetés

Van, hogy egy szellem annyira erős, negatív, és ijesztő, hogy némelyik állat nem bírja elviselni és annyira megijed tőle, hogy elbújik. Különösen, ha az a szellem szánt szándékkal ingereli vagy bántja, mert sajnos ez is megtörténhet.

Olyankor nincs az a kedves szó, ami megtudná nyugtatni az állatot – és nem is érdemes, mert sokszor ingerült és agresszív lesz – és csak hosszú órák elmúltával jön elő a helyéről.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kövesd partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.