Misztikum

Jézus második eljövetele: közeleg egy korszak vége? Az emberiséget egy óriási “szemfényvesztés” éri?

Valóban a háttérből akarják hologram technológiával “megrendezni” Jézus visszatérését a Földre? A Kék sugár hadműveletről…

Ez lehet a valaha elképzelt legnagyobb összeesküvés az emberiség ellen.

Kvázi az önbecsapásunk, és egy új világvallás teljes megalapozása azzal, hogy szimulálják hologram technológiával Jézus második eljövetelét.

Hirdetés

A Második eljövetel nem mást jelent, mint Jézus visszatérését a Földre, egy keresztény és muszlim meghatározás arra a próféciára, amelyet az evangélium szerint Jézus ígért meg.

Ennek az eseménynek többek között az is a szerepe, hogy betöltse az első messiási küldetés hézagait, a feltámadást, az ítélet napjának bekövetkeztét, Isten országa megalapítását, majd a messianisztikus kort, így téve világossá mindenki számára a Bibliában leírtakat.

A különböző keresztény felekezetekben sokféle nézet alakult ki az eljövetel természetéről, időpontjáról, lefolyásáról. Az újszövetségi ‘Parousia’ szó valójában nem eljövetelt, hanem jelenlétet jelent.

Mégis a Parausia kifejezéssel arra utalnak, hogy Jézus ítélkezni tér vissza – amely egy elég gyakran emlegetett doktrína a második eljövetel kapcsán.

Jézus az evangéliumokban leírt életét és tevékenységét az “első eljövetele”-ként jellemzik. Ezért a következő alkalom, amikor Jézus majd ismét a Földre száll, már a második lesz.

Ekkor történik meg a halottak feltámadása, a végítélet és Isten királyságának felállítása.

A jelenlegi világrendszer véget ér.

A keresztények nagy része úgy gondolja, hogy Jézus második eljövetele az utolsó eljövetele is egyben: első és utolsó, a kezdet és a vég, Alfa és Omega. Mások nem jelölik számmal; úgy gondolják, hogy egy folyamat része.

Nemrégiben már maga a Katolikus egyház is felvetette korábban, hogy ha léteznek idegenek, azok is Isten teremtményei.

Hirdetés

Az egyház azért tett ilyen kijelentést, mert kénytelenek alkalmazkodni a megváltozott viszonyokhoz, és napjaink egyre nyomasztóbb felfedezéséhez: nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Az embereknek el fog veszni a hite napjaink vallásaiban, mert a korábbi, általuk hajtogatott dogmákat sorra cáfolják meg. Ezzel szeretnének a New Age jellegű vallási mozgalmaknak utat nyitni, ami az Új Világkormány előszobája.

Gigantikus űrhologramok, Isten szava lesz érzékelhető a Földlakók számára…

egy az egész Földről látható űrműsort rendeznek a NASA titkos vezetésével. Háromdimenziós optikai hologramok, hangok, összetett képek lézeres kivetítése fog lezajlani az atmoszféra felső rétegeiben.

Minden rendszer egyszerre, és összehangoltan fog működni, hogy a hatás teljes legyen.

Ezzel azt szeretnék majd elérni, hogy a bolygó lakossága azt higgye, hogy Isten szól hozzájuk, és ő üzen az égből.

Nem alaptalan elmélet, hiszen a Jelenések könyvében is le van írva, hogy égi jelek fogják kísérni a második eljövetelt.

komplett tudatalatti üzenetek tudnak majd úgy bejutni a fejekbe, hogy arról az emberek nem is fognak tudni. Elültetnek bennük egy érzést, egy gondolatot, egy kollektív tudatot.

Ezután pedig a messiás meg fog jelenni több országban egy időben.
Minden országban az adott legnagyobb vallást fogja éltetni és hirdetni. A muszlimok Mohamedet, a keresztények pedig Krisztust fogják látni, míg mások Buddhát.

Ily módon fogják elérni szép lassan, hogy az emberek tovább gondolkodjanak, és az összes vallás istene egyetlen istenné olvadjon.

Azonban Jézus sem marad meg, mint egyetlen istenkép. Őt is beolvasztják majd egy új világvallás vezetőjének a személyébe…

Ez pedig az utolsó emberi szabad elme leuralása lesz, és a civilizációnk karámba való beterelése, mely az Új Világrend győzelme lesz felettünk.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.