Érdekes világ

Jézus második eljövetele valójában egy földönkívüli kapcsolatfelvétel lesz? Döbbenet állítás jelent meg

Egy új elmélet szerint a Biblia valójában egy közelgő első szintű földönkívüli kapcsolatfelvételről ír. Az idegenek újabb szintre emelik az emberiséget?

Régóta élnek különféle elméletek arról, hogy a Bibliában leírt, még előttünk álló események mennyire valósak, vagy szimbolikusak, és hogy egész pontosan mi is fog bekövetkezni.

Egy merőben új elmélet szerint ugyanis Jézus második eljövetele, majd az azt követő „ítélőszék” mindegy olyan nem evilági civilizáció látogatását jelentik, amit mi földönkívüliként ismerünk.

Hirdetés

Azt egyébként több szakember és Biblia tudós is megjegyzi, hogy az egyház is egyre nyitottabban áll a földönkívüliek kérdéséhez és ma már nem zárják ki egyértelműen azt, hogy más bolygókon is elterjeszthette Jézus a kereszténységet.

És hogy Isten nem feltétlenül csak az embert teremtette meg a saját képmására.

Eleve sokan úgy gondolják főleg a plaeoasztronautika hívei közül, hogy Jézus nem volt más, mint egy földönkívüli küldött.

A cél pedig egy erkölcsi fék létrehozása volt a bolygónkon, mely féken tartja a társadalmi indulatokat és a túlvilági ítélőszéktől való félelem az alapja.

Mások úgy vélik, hogy az Örök királyság sem más, mint a kiválasztottak, arra érdemesek átszállítása egy másik bolygóra, a „paradicsomba”.

Ezen a másik világon pedig az arra érdemesekből álló „ÚJ emberiség” egy sokkal magasabb szintre emelése fog megtörténni.

Korábban egy másik, hasonlóan elsőre hajmeresztőnek hangzó elmélet állította, hogy a Nibiru érkezése nem más lesz, mint démonok érkezése a Földre, mely a világvége sötét éveit fogja elhozni a Földre, mely során Róma a hét domb városa megsemmisül és az Antikrisztusi korszak veszi kezdetét.

Majd ezt követően érkezik meg Jézus a Földre, hogy újra felszabadítsa az emberiséget.

Ezen értelmezés szerint tehát Jézus második eljövetelét egy másik, ellenséges faj földönkívüli inváziója előzheti meg

Hirdetés

-állítják.

Ki mit gondol?

Csupán hajmeresztő elméletek, vagy lehet alapjuk?

Elvégre egyelőre senki sem tudja biztosra megjósolni, hogyan is fog zajlani az a bizonyos végső elragadtatás…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.