CímlapsztorikÉrdekes világ

Jön a társadalom sterilizálása? Elképesztő törvényjavaslat született

Tényleg zajlanak titkos és ma már kevésbé titkos programok, melyek az emberi létszámot hivatottak csökkenteni?

Tényleg nyakunkon van olyan őrült törvények bevezetése, mint a társadalom egy részének sterilizálása, vagy a kétgyermekes, esetleges egy gyermekes törvény?

Ha szétnézünk a világban és van egy kis érzékünk a sorok között olvasni, jól látszik, hogy a világ népessége exponenciálisan nő.

Hirdetés

Ez pedig 50 éven belül világkatasztrófához vezethet a szakértők szerint.

Nem véletlen, hogy újra lángra kaptak azok a parázs viták egyes népesség csökkentő tervekről, melyekről előszeretettel különféle konteók is jelentek már meg.

Például hogy Bill Gates és a világelit különféle módszerekkel, ételeinkbe kevert mérgekkel próbálják “kasztrálni” az emberiséget.

Noha ezeknek soha nem találtak kellően erős bizonyítékokat, az kiérezhető, hogy létezhetnek titkos vagy kevésbé titkos csoportok, melyek azt vizsgálják: miként lehetne letörni ennek az exponenciális népességnövekedésnek a hullámát.

Indiában például már most terítéken van egy törvény a gyerekek számának korlátozásáról, mivel ott az egyik legnagyobb a népességrobbanás.

Bár a kínai egy gyerekes modell nem volt telje sikertörténet, a politikai elit előtt két út van:

Vagy bevállalják ezeket a gyermekszám korlátozó törvényeket, és az ezzel járó népszerűtlenséget, vagy titkos úton járnak.

Vagyis “titokban”, bizonyos eszközökkel, akár az élelmiszeriparon keresztül “csökkentik” a társadalom termékenységét.

Erre vonatkozó kutatásokról hivatalosan nem tudni, de számos meg nem erősített forrás állítja: a világ kormányai az elmúlt évtizedekben többször is vizsgálták ennek lehetőségét.

Hirdetés

Hogy végül alkalmazva is lettek-e azóta, és napjainkban egyes hatóanyagokat és káros méregként ismert adalékokat emiatt nem vontak ki az élelmiszeriparból, az egy óriási talány.

Egy biztos: így vagy úgy, de valamennyi tudós szerint el fog jönni az a pont, amikor megkezdődik a “harc a megmaradt erőforrásokért”.

Ha ezt az elit nem akarja, akkor ilyen vagy olyan eszközökkel, de gátat fog szabni az emberek kontrollálatlan szaporodásának.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.