Misztikum

Joseph P. Farrell: két űrháború volt a Naprendszerben magasan fejlett civilizációk között

Joseph P. Farrell szerint bőséges bizonyíték van a Naprendszer kataklizmikus és katasztrofális pusztítására. Azt állítja, hogy két űrháború volt, az egyik 65 millió évvel, a másik 3,2 millió évvel ezelőtt.

Néhai Alfred Worden amerikai űrhajós és mérnök volt, aki 1971-ben az Apollo 15 Hold-misszió parancsnoki modul pilótájaként írta be nevét az emberi űrutazás történelmébe. Egyike volt annak a 24 embernek, aki a Holdra repült.

Az Apollo 15 egykori tagja elmondta, hogy az idegenek nemcsak valódiak, hanem a távoli múltban jöttek a Földre, és létrehozták a mi
civilizációnkat, és ha bizonyítékot akarunk keresni, nem kell mást tennünk, mint az ókori sumér irodalmat szemügyre venni.

Hirdetés

“Mi vagyunk az idegenek, de csak azt hisszük, hogy valaki mások. De mi vagyunk azok, akik máshonnan jöttek, mert valaki másnak túl kellett
élnie, és bekerültek egy kis űrhajóba, majd idejöttek és leszálltak, és itt kezdték el a civilizációt.”

“És ha nem hiszi nekem, vegyen könyveket az ókori sumérokról, és nézze meg, mit mondanak. Rögtön elárulják,”

– tette hozzá Worden.

Még érdekesebb, hogy Joseph P. Farrell szerző szerint évmilliókkal ezelőtt egy intergalaktikus űrcsata zajlott a Naprendszerben szuperfejlett
idegenek részvételével.

A “Kozmikus háború: bolygóközi hadviselés, modern fizika és ókori szövegek” című könyv szerzője, Joseph P. Farrell szerint bőséges bizonyíték van a Naprendszer kataklizmikus és katasztrofális pusztítására.

Azt állítja, hogy két űrháború volt, az egyik 65 millió évvel, a másik 3,2 millió évvel ezelőtt.

Joseph P. Farrell egy oxfordi végzettségű történész, aki az alternatív történelemre, a második világháborúra és a titkos technológiákra szakosodott.

Az alternatív történelem, a tudomány és az ókori szövegek iránti élethosszig tartó érdeklődése után Joseph ezekről a témákról kezdett írni.

Farrell elutasítja a katasztrófával kapcsolatos, más kutatók által felhozott naturalista és materialista feltételezéseket, és azt mondja, ideje komolyan venni a mennyei űrhadviselés ősi mítoszait.

Hirdetés

Földönkívüli tárgyakat, a modern fizika fejlett elképzeléseit és az ókori mítoszok szövegeit felhasználva érvelésében azt állítja, hogy egy ősi bolygóközi háborút vívtak saját naprendszerünkben, rendkívüli erejű és összetett fegyverek felhasználásával.

Az ókori történelem számos tudósa és szerzője említette az úgynevezett “Istenek technológiáját,” amely nemcsak a “Vimana” misztikus repülőgépet foglalja magában, hanem az istenek erős fegyvereit is, mint például a “Vajrát,” az anunnaki istenek eszközét, amely villámokat szór.

Farrell a könyvben megemlíti az ókori sumér istent, Ninurtát, aki “villámmal” hadonászott, amely egy olyan elektromos kisülés mása, amelyet egy modern laboratóriumban állítottak elő, amely plazmafizikával kísérletezik.

Farrell azzal érvelt, hogy ennek az űrháborúnak a visszhangja tükröződik a sumérok, babiloniak, egyiptomiak ősi szövegeiben, bibliai szövegekben, a védikus hagyományban, valamint az Újvilág mitológiájában, a maják és aztékok, néhány őslakos észak-amerikai törzs mítoszaiban.

De gondoljunk csak bele: a legrégebbi szövegek az ókori Közel-Keletről talán 4000-5000 évesek. A védikus szövegek 5000 vagy 6000 évesek lehetnek.

A tisztán szájhagyomány útján fennmaradt történetek pedig több ezer évre is visszanyúlhatnak.

Hosszú idő, de semmi a 3,2 millió évhez képest. Hihetetlenül nevetséges belegondolni egy 6000 évvel ezelőtti ősi kézirat és a 65 millió évvel ezelőtti események közötti összefüggésbe.

Elfogadhatatlannak hangzik, hogy minden civilizáció, magas és alacsonyan fejlett, mint az egyiptomiak, mongolok, különféle kínai dinasztiák, a Római Birodalom, az inkák és aztékok, csak az elmúlt néhány ezer évben jöttek és mentek.

Igaz, hogy a hagyomány és a mitológia nyomai több ezer éven át fennmaradtak. Stan Gooch brit pszichológus és író, akit valószínűleg leginkább az emberi evolúció “hibrid eredetelméletének” híveként ismernek, meggyőzőbben állítja, hogy mai alapvető kultúránk nagy része a kihalt neandervölgyi fajon alapul és abból származik, amelyek közül az utolsó körülbelül 20000-30000 évvel ezelőtt kihalt.

Gooch azt mondta, hogy a modern ember nem ismeri és/vagy elfelejtette elsődleges, alapvető kulturális tulajdonságainak eredetét (mint például a Zodiákus és a különféle teológiai fogalmak kialakulása) és még sok mást.

Bár vannak az alternatív régészetnek hívei, mint Michael Cremo és Richard Thompson, akik szerint az emberi faj valójában több milliárd éves.

Sajnos az ilyen kijelentések enyhén szólva minden bizonnyal szélsőségesek.

De Farrell űrháborús forgatókönyve óriási előnyt jelent Dr. John Brandenburg fizikus munkájában (ő briliáns és kiváló plazmafizikus, aki 1981-ben szerzett Ph.D. fokozatot az UC Davis-en).

Dr. John Brandenburg két ellentmondásos könyvet jelentetett meg, a “Halál a Marson” és az “Élet és a Halál a Marson” címmel, amelyekben rendkívül tudományosan és technikailag támasztja alá azt a tényt, hogy a Marsot évmilliókkal ezelőtt nukleáris fegyverek semmisítették meg, valamilyen csillagközi konfliktus részeként.

Brandenburg azt mondta, hogy a Mars akkor pusztult el, amikor egy fejlett földönkívüli faj kétmillió megatonnás bombát dobott le, amely stratégiai helyen robbant fel, körülbelül 20 mérfölddel a Mars felszíne felett.

Ha igaza van, az jót tenne Farrell ősi űrhadviselés elméletének, de van egy komoly probléma.
Dr. Brandenburg szerint a Marsot 251 millió évvel ezelőtt érte atomtámadás. Ez nincs összhangban Farrell 3,2 millió és 65 millió évvel ezelőtti időkeretével.

A néhai Dr. Tom Van Flandern, az amerikai haditengerészeti obszervatórium égimechanikára szakosodott amerikai csillagásza szerint a Mars és a Jupiter pályája között egy bolygó körülbelül 65 millió évvel ezelőtt robbant fel.

Van Flandern felrobbanó bolygó-hipotézisének csak akkor van értelme, ha valaki hajlandó elfogadni egy természetellenes magyarázatot.

Joseph P. Farrell: két űrháború volt a Naprendszerben magasan fejlett civilizációk között

“Furcsa módon Eando Binder kozmikus piramisrejtélyének csúcspontja jut eszembe. Binder regényében az aszteroidaövet egy célzott gravitációs támadás hozta létre, amely az egész Naprendszer energiáját használta fel.

A piramisok valójában gravitációs generátorok voltak, amelyeket a téridő manipulálására használtak,” – írta Farrell.

Ez a legkevesebb, amit Farrell űrháborújáról el lehet mondani.

Ezzel azonban megoldást kínál a kutatókat régóta foglalkoztató rejtélyre, felfedi ennek az ősi háborúnak az okát, az eszközt, amellyel megvívták, és az ősi sorstáblák mögött meghúzódó titkos technológia valódi természetét.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.