Misztikum

Kanada elindította a nagy felfedést: 20 évnyi jelentés került ki az ufókról: már itt vannak a Földön!

Kanada bedobta az összes lapját UFÓ ügyben

A kanadai kormány 20 évnyi UFO-jelentést tett közzé. A több mint 500 jelentést felölelő csaknem 300 oldal tucatnyi furcsa megfigyelést tartalmaz kereskedelmi pilótáktól, katonáktól és rendőröktől.

A VICE World News által az információszabadságra vonatkozó kanadai törvények révén szerzett jelentések még tavaly érkeztek a szövetségi közlekedési hatóságokhoz, amikor egy kanadai katonai járat egy “világos zöld repülő tárgyat” észlelt, amely “felhőbe repült, majd eltűnt” Kelet-Kanada felett.

Hirdetés

További szokatlan megfigyelések közé tartozik, hogy az új-fundlandi rendőrség “két élénk színű repülő tárgyat követett nyomon” 2001 augusztusában, valamint egy 2018 decemberében Alaszkából Seattle-be tartó utasszállító járat, amely 60000 láb magasságból ereszkedő “pulzáló fényeket” jelentett.

“Határozottan hajlandó lennék hinni mindenkinek, aki jelentett valamit,” – mondta John “Jock” Williams volt kanadai vadászpilóta a VICE World News-nak. “Nincs előnye a hamis jelentésnek.”

Williams légiközlekedési tanácsadó, aki szövetségi repülésbiztonsági tisztként is dolgozott.

Rengeteg civil észlelés is történt, például egy nagy izzó “tárgy, amely elég gyorsan lebegett oda és vissza egy fasor fölött” Peterborough közelében, Ontario államban 2011 januárjában.

Ez már a Nagy Felfedés kezdete?

Sokak szerint Kanada mostani bejelentése lehet az első nagy dominó a korábbi Pentagon által tett nyilvánosságra hozatal után a földönkívüliekkel, azok ténykedésével kapcsolatban itt a Földön.

A Nagy Felfedés egy olyan globális szintű eseménysor, melynek nulladik napján be fogják jelenteni a világ számára földönkívüli civilizációk létezését, egyértelmű bizonyítékokkal alátámasztva.

Ez fokozatosan történik meg, mivel a világ társadalmait fel kell készíteni az igazság befogadására.

Hogy nem vagyunk egyedül a kozmoszban, mi több, a földönkívüliek folyamatosan jelen voltak és vannak a Föld légterében is.

Földönkívüliek tartják szemmel az emberiséget

A jelentések tartalmaznak olyan, korábban kiadatlan dokumentumokat is kanadai UFO esetekről, amelyeket a VICE World News korábbi hírei tárgyaltak, például Alberta légiforgalmi irányítóitól, akik 2009 decemberében egy “ragyogó fényt” észleltek, amely “túl gyorsnak tűnt ahhoz, hogy bármilyen kereskedelmi repülőgép legyen…

Hirdetés

” egy manitobai rendőrtiszt jelentését, aki 2011 áprilisában “azonosítatlan élénksárga és narancssárga fényt” filmezett a fedélzeti kamerájával…

és 2018 áprilisában egy New Yorkból Alaszkába tartó teherszállító járatot, amely “egy tárgyról számolt be, amely szabálytalanul repült és 4 Mach sebességgel mozgott” Kanada északi részén.

Mindezekből arra lehet erősen következtetni, hogy az ufók a légterünkben vannak, gyakorlatilag mindenhol és időnként mintha kommunikálnának is velünk.

Megfigyelnek minket, tanulmányoznak, vagy egyes elméletek szerint fenntartják a világ rendjét és békéjét.

Akárhogy is, egyre közelebb kerülhetnek a világ kormányai a nagy bejelentéshez és a bizonyítékok a közvélemény elé tárásához, ami fordulópont lesz az emberi faj történelmében.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.