Egészségünk

Kannabisz eltusolás: a gyógyszermaffia pénzt és politikai kapcsolatokat nem sajnálva üldözte a 70-es évek rák gyógymódját?

A gyógyszeripar minden létező befolyását és kapcsolatrendszerét felhasználta, szenátorokat és politikai vezetőket, ipari szereplőket győzött meg róla, hogy a kannabiszról azt kell mondani, hogy rossz és árt.

Mert dollármilliók forogtak kockán…

Ez egy szervezett hadjárat volt a kannabisz ellen, melynek nyomait és történelmi dokumentumait noha próbálták eltusolni, megsemmisíteni, mégsem lehetett mindent eltüntetni.

Hirdetés

Ma már konszenzus van arról, konkrét bizonyítékok, hogy a gyógyszeripar szándékosan feketítette be a kannabiszt a közvélemény szemében.

A gyógyszeripar hihetetlen pénzeket ölt bele a kannabisz megjelenése idején rengeteg ígéretes gyógyszerébe.

Kitermelt magából egy új orvosgenerációk, akiket nem a betegségek megelőzésének fontosságára tanítottak meg, hanem a betegségek kezelésére.

Ez azért volt, mert az addigra főleg Rockefeller pénzekből “kitömött” amerikai egészségügyi rendszer egy pénztermelő gépezetté lett átalakítva.

Nem a beteg volt az első, hanem a beteg pénze, amit a betegségeken keresztül lehetett “kicsalni” az emberek zsebéből…

A gyógyszeripar hihetetlen pénzeket ölt abba, hogy drága eljárásokat és gyógyszereket fejlesszen ki, amit aztán “el tud adni” a betegek számára, mint a kemoterápia, vagy a különféle gyógyszerek, mint például az akkor forradalminak számító Penicillin.

A gyógyszeripar gazdasági növekedését egycsapásra tehette volna tönkre a kannabisz akkoriban.

Érvágásként élte meg az orvostársadalom a felfedezést tehát, aminek érdemeit és jelentőségét megpróbáltál elbagatellizálni.

Mindent bevetettek, amit tudtak.

Hirdetés

A gyógyszermaffia az összes kapcsolatát megmozgatta azért, hogy egy időre “karanténba” tegye a kannabiszt… Ez sikerült is nekik közel 50 éven keresztül…

Sokak szerint a homeopátia vagy az intravénás c-vitamin is ilyen “sületlenségek”, melyeket ki kellene irtani a közbeszédből…

Bizonyos csoportoknak ugyanis “fáj”, ha ezekről beszélnek az emberek…

A mai napig heves viták vannak arról, hogy mi is a pontos igazság ezzel kapcsolatban.

A gyógyszerlobbi a mögötte álló gyógyszerbárók, szenátorok és pénzemberek hihetetlen erejével lép fel minden alternatív gyógymóddal szemben, gyakran elhitetve az emberekkel, hogy ezek káros és kuruzsló módszerek, noha teljesen ártalmatlanok a legobjektívebben nézve is.

Arról pedig mindenki mélyen hallgat, hogy számos esetben használhattak is.

Már cska abban a tekintetbne is, hogy az ember HITT abban, hogy gyógyul.

A gyógyulás, a HIT erejét pedig nehéz lenen elvitatni bárkitől is. És nem is szabad senkinek ezt a jogot, ezt a reményt elvennie az embertől, legyen az egy kőgazdasg gyógyszergyár, vagy egy pirulamágnás, aki betegeken gazdagszik….

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.