CímlapsztorikEgészségünkTudomány

Karikó Katalin számolhat le a rákkal: jön a rákellenes vakcina, véget érhet a gyilkos betegség kora

Egy friss interjújában óriás bejelentést tett. Ha a koronavírust sikerült, a rákot is sikerülhet legyőznie a magyar tudósnőnek, ezzel mérföldkövet felállítani az emberiség és a betegségek történelmében.

Karikó Katalin a szeged365.hu-nak adott egy interjút.

“66 éves vagyok, de még nagyon sok mindent szeretnék csinálni, rákellenes vakcinán dolgozunk, kutatjuk a tolerancia kialakításának lehetőségét messenger RNA-sel, az autoimmun betegségek gyógyítására”

Hirdetés

-mesélte.

Kutatásom célja eredetileg az volt, hogy különböző terápiákra gyógyító fehérjéket hozzon létre a messenger RNS, agyvérzésen átesett betegek gyógyulását szerettem volna ezzel segíteni, meggyorsítani.

“Végül hosszas teszteléseket követően, sikerült létrehoznom olyan RNS-t, amely nem okoz gyulladást”

– mesélte el Karikó Katalin a portálnak.

A Pfizernél 2018 óta dolgozott a vakcinán, mellyle aztán nemrég berobbant a köztudatba.

Az ő vakcinája ugyanis a legjobb, legmodernebb és talán a legbiztonságosabb is.

Ráadásul rengeteg más betegséggel is végleg le lehet számolni az RNS vakcinákkal a közeljövőben a magyar tudósnő szerint.

A rákos megbetegedések gyógyításának területén a legelőrehaladottabbak a terápiás vizsgálatok, mert itt folynak a legrégebb óta kutatások a módosított messenger RNS-sel.

Ez azt jelenti, hogy véget érhet a rák kora.

Hirdetés

Emberek tízmillióit lehetne megmenteni vele évente.

A vakcina feltételezhetően úgy működne, hogy megelőzné a rák kialakulását a szervezetben, mint egy védőoltás. vagyis a rákot egy olyan stádiumban lehetne “megfogni és elpusztítani, amikor éppen kialakulna, ezáltal a gyógyíthatóság közel 100%-os is lehet.

A módosított messenger RNS-t már nagyon sokféle vírus elleni vakcinára kifejlesztettük, és az állatkísérletek mind fantasztikus eredményeket mutattak, az állatokat megvédte a vakcina a különböző vírusfertőzésektől, így, amikor elkezdtük a koronavírusra tesztelni, én már biztos voltam benne, hogy hatásos lesz emberekben is, és különösebben nem is aggódtam emiatt

– mondta a biolémikus.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.