CímlapsztorikTudomány

Karikó Katalin szerint a kormány hazudott az embereknek: kitörhet a botrány?

Így még soha nem manipulálták az embereket, főleg nem egy emberéletekben mérhető világjárvány idején…!

Karikó Katalin szerint a kormány hazudott az embereknek: kitörhet a botrány?

A kormány közzétette, a koronavírus-vakcinával másodszor is oltottak körében hányan haltak meg Magyarországon, és hányan kapták el a betegséget.

Hirdetés

Karikó Katalin Széchenyi-díjas kutató, a Pfizer/BionTech vakcina egyik fejlesztője szerint a közzétett adatok így ebben a formában teljesen félrevezetőek.

Ezekből kiderült, a második oltásukon is átesettek körében milyen arányban fertőződtek újra az emberek április 20-ig, és hányan haltak bele a koronavírus okozta betegségbe.

A Pfizerrel oltottak körében 100 ezer oltásra 32 halálozás jut, a Szputnyik esetében ez a szám 1, ebből első ránézésre könnyen arra a következtetésre lehet jutni, hogy a Pfizer vakcinája “rosszabb”.

Kifejtette véleményét a kormány vasárnap közzétett, az egyes vakcinák hatásosságát bemutatni igyekvő táblázatáról Zsiday Viktor befektetési szakember is. Szerinte ezek az adatok ebben a formában nagyjából semmire sem jók, sem ennek alátámasztására, sem cáfolására.

Hasonlóan nyilatkozott Ferenci Tamás biostatisztikus az RTL Klubnak is, rámutatva a kormányzati statisztika hiányosságaira.

A konklúzió pedig sokkal aggasztóbb, mint az elsőre látszik.

Egyesek már odáig mennek a kijelentésekkel, hogy azt mondják: a kormányt nem érdeklik az emberéletek, és most is az a fontos, hogy a kínai és orosz vakcinák fogyjanak, vagyis politikai kérdést csinálnak az egészből.

Mi arra hívjuk fel a figyelmet és a legtöbben ezt teszik a szakemberek közül is, hogy BÁRMILYEN oltást vegyenek fel akik tudnak.

Mindegy mivel oltatjátok magatokat, a betegség kockázatainál még így is jóval minimálisabbak a veszélyei…

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.