CímlapsztorikÉrdekes világ

Kigyulladt a luxusjacht: retteghetnek a gazdagjaink: Lőrinc, Andi, ti vagytok azok?

Nem akármilyen képsorok járták be a világsajtót.

Tizenhét embert menekítettek ki csónakokkal a spanyolországi Formentera partjainál arról a luxusjachtról, amely szombat este gyulladt ki egyelőre ismeretlen okokból

– számolt be róla a Mirror.

Hirdetés

A hajó Es Cavall d’En Borràs mellett horgonyozott a baleset idején, amely rendkívül népszerű a sztárok körében.

Többek között Leonardo DiCapriót néhány napja fotózták le ugyanitt, ahogy Toby Maguire-rel múlatták az időt egy jachton.

Azonnal felmerült a magyar interneten az eset kapcsán, hogy talán Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc luxusjachtja gyulladhatott ki.

A 27 méter hosszú luxusjacht szombat este 6 óra körül gyulladt ki, a baleset ideje alatt tizenkét utas és az ötfős személyzet tartózkodott a hajón.

Őket csónakokon mentették ki a lángoló fedélzetről, egyikük, a személyzet 39 éves tagja szenvedett égési sérüléseket, őt kórházba szállították a partot érést követően.

Az égő hajót kivontatták a nyílt tengerre, ahol a tűzoltók több órás munkájával sikerült csak eloltani.

A kár nagyságáról és a tűz okáról sem adtak ki hivatalos tájékoztatást.

Bár a tulajdonos kilétét nem erősítették meg – egészen biztosan nem Mészáros Lőrincről van szó, aki pénteken kötött ki a Rose d’Orral Cannes-ban.

Ugyanis a hajózási adatok szerint továbbra is francia vizeken tartózkodik –, a spanyol sajtó tényként kezeli, hogy Diego Gomez Gonzalez pókerjátékosról van szó.

Hirdetés

Azt egyelőre nem erősítették meg, hogy a milliomos is a hajón volt-e, ahogy azt sem, hogy az ő vendégei tartózkodtak a hajón, vagy épp valaki bérelte a jachtot.

A spanyol média úgy véli, hogy az Irmao nevű luxusjachtról van szó, amelyet 20 millió forintnak megfelelő euróért bérelhetnek ki a tehetősebbek egy hétre.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!