Érdekes világ

Kirobban a harmadik világháború Izrael támadást hajtott végre Irán ellen, megállíthatatlannak tűnik az apokalipszis!

Valami elkezdődött…?

Felrobbant a Közel-Kelet puskaporos hordója

Izraeli rakéta csapódott be iráni területen, az iráni állami média beszámolója szerint Iszfahán térségében három drónt lőttek le.

A városban van az iráni légierő egyik fontos bázisa, és egy nukleáris létesítmény is, amelyet azonban nem ért találat

Hirdetés

– írja a The Guardian.

Az ország több városában felfüggesztették a repülőjáratokat, amelyeket azóta az iráni állami hírügynökség, az IRNA jelentése szerint újraindítottak, és aktiválták a légvédelmi rendszert. Az izraeli hadsereg egyelőre nem kommentálta a történteket az AP megkeresésére.

„Rakétatámadás nem érte az országot” – közölte egy iráni tisztviselő a Reuters hírügynökséggel péntek hajnalban, hozzátéve, hogy dróntámadás történt.

Rászabadulhat az apokalipszis a világra

A The New York Times időközben még azzal kapcsolatban osztott meg újabb értesüléseket, hogy pontosan milyen módon került sor arra a damaszkuszi támadásra, amellyel elkezdődött a közel-keleti eszkaláció. A lap szerint izraeli tisztviselők az április 1-i támadás előtt

EGYÁLTALÁN NEM GONDOLTÁK AZT, HOGY A CSAPÁS ESZKALÁCIÓHOZ VEZETHET, ÉS ÉPP EZÉRT WASHINGTONT SEM TÁJÉKOZTATTÁK ELŐZETESEN ARRÓL, HOGY MIRE KÉSZÜLNEK.

Sokak szerint ezzel egy totális háború terjedhet szét idővel a Földön és alapjaiban rajzolhatja át a nagyhatalmak mozgásterét ez az egész.

Mások pedig egyenesen az Antikrisztus eljövetelét, felemelkedését látják bele a dologba.

A Biblia ugyanis megemlíti az Admageddoni csatát, mely pont a közel-keleti régióbna fog kirobbanni és a világ valamennyi nemzete fog bevonódni.

A helyzet pedig valóban úgy néz ki, hogy ez a forgatókönyv simán megvalósulhat – állítják sokan.

Hirdetés

Ti mit gondoltok?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!