CímlapsztorikÉrdekes világ

Kiszivárgó orosz dokumentumok szerint az Új Világrend létrehozása és a nyugat megbuktatása jön!

A napvilágot látott dokumentum kendőzetlen és őszinte, egyben sokkoló kijelentéseket tesz arra vonatkozóan, hogy mi várható az Új Világrend felállásakor.

„A nyugati globális uralom időszakának egyszer és mindenkorra vége”.

A RIA Novosztyi állami kézben lévő orosz médiacsatornán valószínűleg véletlenül élesíthették azt a cikket, amelynek szerzője felvázolja az ukrajnai orosz győzelmet követő világot.

Hirdetés

Egy olyan jövőt, amiben valóban megszületik az Új Világrend.

Van az írásban egy érdekes kettősség, ami miatt nehéz eldönteni, hogy mikor is akarták publikálni ezt a cikket.

Akopov ugyanis egy ponton leírja, hogy Ukrajna visszatért Oroszországhoz, amiből gondolhatnánk arra, hogy a győzelem elhamarkodott kihirdetésével állunk szemben, máshol viszont arról ír, hogy az orosz és az ukrán hadsereg még mindig egymást lövi.

Ebből pedig két következtetést lehet levonni:

Vagy eredetileg nem a győzelem kivívásakor szerették volna élesíteni a cikket, hanem egy olyan időpontban, amikor a háború kedvező befejezésének képe már feltűnt a horizonton, vagy pedig Akopov arra számít, hogy a konvencionális eszközökkel vívott háborút követheti egy elhúzódó gerillaháború is.

Akopov szerint új szintre kerülnek Oroszországnak a Nyugattal ápolt kapcsolatai is.

Véleménye szerint Európának el kell ismernie Oroszország történelmi határait, és bár méltatlankodik emiatt, de a lelke mélyén el kell ismernie, hogy nem is történhetett volna másként.

Az angolszász vezetésű és az oroszokkal konfrontálódó Európa ugyanis elveszíti ezáltal az autonómiáját, és az atlantisták öröme is rövidéletű lesz, ugyanis lehet, hogy most Oroszország ellen sikerült egyesíteni Európát, de ez végül a projekt összeomlásához vezet majd.

Azt persze Akopov nem árulta el, hogy miként jutott erre a következtetésre.

Hirdetés

Végezetül az új világrendről is beszél Akopov, és elmondja, hogy sem Kína, sem Latin-Amerika, sem Afrika és sem az iszlám világ nem hiszi, hogy a Nyugat lenne ennek az új világnak a vezetője, így azt sem fogadják el tőle, hogy a játékszabályokat diktálja.

Így Oroszország nem csak szembeszállt a Nyugattal, hanem azt is megmutatta, hogy a nyugati globális uralom időszakának egyszer és mindenkorra vége.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.