CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Kiszivárgott a Rothschild család terve a Világuralom átvételéhez

1776-ban Adam Weishaupt lett megbízva Rothschild család által,hogy dolgozza ki a Föld irányításának és kontrollálásának az átvételéhez szükséges terveket. Weishaupt 25 pontban fogalmazta meg a szükséges tennivalókat.

Ha valaki még mindig azt gondolja hogy mind ez véletlen és nem egy hátulról irányitott folyamat, azoknak javaslom hogy figyelmesen olvassa ezt a 240 éve megfogalmazott programot. Adam Weishaupt lett megbízva 1776-ban a Rothschild család állttal, hogy dolgozza ki a Föld irányításának és kontrolálásának az átvételéhez szükséges terveket.

Weishaupt 25 pontban fogalmazta meg a szükséges tennivalókat.

Hirdetés

1, Használj erőszakot és terrort inkább, mint tudományos vitát.

2, Prédikálj „Liberalizmust ” a politikai hatalomhoz.

3, Kezdeményezz osztályharcokat.

4, A politikusok muszáj, hogy ravaszak és megtévesztők legyenek – a legkisebb erkölcsi norma sebezhetővé teszi a politikust.

5, Bontsd le a „meglévő rendszereket és törvényeket „Építsd újra az összes meglévő intézményt.

6. Maradj láthatatlan addig a percig, amíg akkora erőt szerzel, hogy már sem ravaszság sem erőszak már nem képes aláásni.

7, Használj tömeg pszichológiát a néptömegek kontrolálására. „ Abszolút zsarnokság nélkül nem uralkodhatsz”

8, Támogasd az alkohol fogyasztást, a kábítószereket az erkölcsi korrupciót, mindenfajta bűnöket és szisztematikusan használj ügynököket a fiatalok megrontására.

9, Szerezd meg a tulajdonokat bármilyen formában biztosítsd a tulajdonjogodat.

Hirdetés

10, Szíts háborúkat és kontroláld a béketárgyalásokat úgy, hogy egyik fél sem szerez területeket így eladósodnak, ezzel a hatalmunkba kerülnek.

11, Válassz olyan embereket az állami hivatalokba akik „szolgálnak és engedelmeskednek a parancsainknak így készen állnak hogy zálogai legyenek a játékunknak.

12, Használd a sajtót propagandára a nyilvánosság felé, miközben a háttérben maradsz tisztán a felelősségre vonástól.

13, Hitesd el a tömegekkel hogy kriminálok áldozatai. Az után, állítsd helyre a rendet így megváltónak fogsz látszani.

14, Kreálj financiális pánikot. Használj éheztetést a tömegek kontrolálására.

15, Szivárogtasd be a szabadkőművességet, hogy érvényesíteni tudják az igazi természetüket a páholyok a filantrópiában. Terjesszék az ateizmust a „Goyim” pogányok között.

16, Ha eljön az óránk, amikor a mi urunk az egész Föld koronázott ura lesz,az ő befolyásuk megszűnik és minden, ami útjában áll.

17, Használj szisztematikusan megtévesztéseket, jól hangzó kijelentéseket, népszerű mondásokat. Mindig meg lehet tenni annak az ellenkezőjét, ami meg lett ígérve…….úgy sincs következménye.

18, A terroruralom a leggazdaságosabb megoldás a gyors alávetettségnek.

19, Álruhába öltöztetett politikai, gazdasági, pénzügyi tanácsadók szerzik meg a mandátumokat diplomatikusan anélkül, hogy félnünk kéne, hogy kiderül „ a titkos erő a nemzeti és a nemzetközi ügyek mögött” .

20, Egy Globális kormányzás a cél. Fontos lesz óriási vagyonra szert tenni, hogy a goyim-ok még a legnagyobb szerencséjük ellenére is tőlünk függjenek olyan széles körben, hogy együtt zuhanjanak a fenékre a kormányaikkal a nagy politikai összeomlás napján.

21, Használj gazdasági háborút. Rabold el a goyim-októl a földjeiket és iparaikat magas adóval és egyenlőtlen versenyekkel.

22, Vedd rá a goyim-okat hogy pusztítsák egymást, hogy csak a proletárok maradjanak a Földön és egy néhány választott milliomos számunkra és elegendő rendőr és katona a védelmünkre.

23, Hívd „The New Order” ( Ujj Rend ) jelölj ki egy diktátort.

24, Téveszd, zavard meg a fiatal generációt azzal, hogy olyan teóriákat, alaptörvényeket tanítasz nekik, amikről tudjuk, hogy hamisak.

25, Csavard ki a nemzeti és nemzetközi törvényeket először ellentmondásossá, ami elhomályosítja, majd teljesen elrejti. Helyettesítsd döntőbíráskodással.

Ha valaki tud angolul, részletesen olvashat erről William Guy Carr – Pawn in the game c.könyvében (1955) Az írót rejtélyes körülmények között gyilkolták meg.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.