CímlapsztorikMisztikum

Kolóniák és bázisok a Holdon: Corey Good kitálalt az eltitkolt állampolgárokról

Több száz millióan vannak, és az emberek a Földön még csak nem is tudnak róluk – állítja.

Több tucat földönkívüli csoport rendelkezik úgymond “nagykövetséggel” a Holdon. Elképzelhető, hogy a távolbalátók képesek voltak észlelni őket.

Éppen ezért indultak a hidegháború során komoly kísérletek, melyeket titkos divíziók égisze alatt kutattak a hidegháború során a CIA-nál.

Hirdetés

Ezekről a “parakutatásokról” ma már az egész világ tud a titkosítás alól feloldott CIA és FBI dokumentumokból, melyek a hivatalos honlapokon és archívumokban is elérhetők.

Általában a Holdon tartózkodók egyenruhája, öltözéke olyan, hogy messziről úgy tűnhet, mintha nem viselnének semmit.

Én magam is gyakorló távolbalátó vagyok, és saját tapasztalatból tudom, hogy sok esetben érdekes módon fordítja le az agyunk a távolbalátás során “érzékelt” képeket” – mesélte a belső informátor.

Egy nagyon vékony légkör található a Holdon, méghozzá a napos oldalától távol eső területeken, elsősorban lent a kráterekben, de ez nem állandó, mivel a Föld és a Hold keringenek a Nap körül.

Erre egyébként ma már tudományos bizonyítékok is vannak: a NASA ugyanis elkezdte felkészíteni a Föld lakosságát az igazság közzétételére.

Nemrégiben “ál-naivan” bejelentették, hogy a Hold napos oldalán oxigén részecskéket találtak, így egy vékony légkör időnként jelen lehet rajta, de vízpárát is találtak.

A marsi levegővel ellentétben, a Hold légkörében található levegőt egyáltalán nem lehet belélegezni, mivel tele van finom porral, ami azonnal kettéhasítaná a tüdődet, ha lennél olyan őrült, hogy megpróbálkozz a levegővétellel.

A levegőben található por és jégkristályok időnként érdekes fényjelenségeket produkálnak.

A távolbalátók és a testen kívüli élményekkel kísérletezők sokszor tapasztalták már, hogy először a Hold egy bizonyos területére, vagyis egyfajta találkozóhelyre vitték őket, mielőtt “továbbutaztak” volna a Naprendszerbe, vagy azon túl.

Hirdetés

Ez egy általános tapasztalat és magam is átéltem hasonlót. Tulajdonképpen ez a “találkozóhely” nem is a fizikai valóságban van, tehát nem egy megfogható, fizikailag is létező helyszín.

A Hold fel van osztva ún. “követségi zónákra”, pontosan úgy ahogy a Földön az Antarktisz.

Ezek a követségi zónák több tucat különböző nem-evilági/földönkívüli csoporthoz tartoznak.

Ráadásul ezek általában olyan csoportok, akik nem igazán jönnek ki jól egymással.

Van olyan, hogy a legádázabb ellenségek bázisai mindössze néhány kilométerre találhatók egymástól, mégis több ezer éve béke van e területeken.

A Hold ugyanis diplomáciai terület, egyáltalán nincs megengedve semmiféle konfliktus.

Az egyes csoportok minden esetben tiszteletben tartják és nem sértik meg ezt a megállapodást.

A legendás Apollo küldetés során az történhetett, hogy olyan csoport diplomáciai területén landolhattak, akik nem látták őket szívesen.

Ez egy szigorú és komoly figyelmeztetés volt a részükről, hogy azonnal hagyják el a körzetüket és lehetőleg soha ne is térjenek vissza.

Ezért szakadt meg az adás a Holdra szállás során, és Neil Armstrong látott bizonyos dolgokat, amikről nyilvánosan soha nem beszélhetett.

A Holddal kapcsolatos teljes igazságot tehát évtizedek óta titkolják, a felismerés, hogy nem vagyunk egyedül ugyanis alapjaiban rombolná le a vallásokat.

Hitéleti és civilizációs válságot elhozva az amúgy is gyönge lábakon álló társadalmi rendszerekbe.

Ezért az “illetékesek” egyelőre kivárnak, és lassan, de biztosan készítik fel az emberiséget a “közzétételre”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.