Címlapsztorik

Kulcsár Edina örömlány volt? Durva vádak kerültek napvilágra egy dokumentum mindent bizonyíthat?

Az ügyészség szerint Kulcsár Edina arab országokban volt örömlány?

Ha megnézzük a Privát Kopó bűnügyi magazin által közzétett, Kutasi Zoltán, Petri Szilvia és Szöllősi Vivien ellen indult büntetőeljárás vádiratát, azt olvashatjuk, hogy Kulcsár Edina egy olyan táblázatban szerepel ahol a „prostituált” gyűjtőfogalom van.

Ezen dokumentumok alapján felvethető, hogy Edina 2009 és 2011 között többször is utazott ki az arab országokba, hogy ott állítólag gazdag férfiakkal töltött el éjszakákat.

Hirdetés

A magyarjelen is arról ír, hogy „az ügyészség szerint Kulcsár Edina arab orzságokban volt prostituált.”

Ez már csak azért is érdekes, mert az akkori szabályok szerint részt sem vehetett volna azon a szépségversenyen, amit végül megnyert.

A büntetőper jelenleg is folyamatban van, nemrégiben tanúként idézte a Pesti
Központi Kerületi Bíróság Kulcsár Edinát, ám ő – terhességére hivatkozással – nem
jelent meg a tárgyaláson.

A legközelebbi tárgyalási napok: 2023. május 2., 4., 10.

Ha megnézzük a Privát Kopó bűnügyi magazin által közzétett, Kutasi Zoltán, Petri Szilvia és Szöllősi Vivien ellen indult büntetőeljárás vádiratát, azt olvashatjuk, hogy

„Az I. és a III. rendű vádlottak arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz, megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint ……………… (az ügyészség itt 25 lányt nevez meg – a szerk.) szerezték meg, illetve közvetítették ki külföldre”.

A 25 név között pedig szerepel egy ismerős: Kulcsár Edina, akit aztán a „prostituált” gyűjtőfogalom alatt, egy táblázatban is megemlít az ügyészség.

Ebből a táblázatból kiderül, hogy Edina elvileg 2009 és 2011 között többször is utazott ki az arab országokba, hogy ott állítólag gazdag férfiakkal közösüljön

-írja a Promotions.hu is.

Hirdetés

Ha igaz a dolog, akkor a 2014-ben megválasztott szépségkirálynő minden bizonnyal ezt a fejezetet eltitkolta az életéből, mikor nevezett a versenyre, ami teljesen érthető, hiszen azonnal kizárták volna miatta.

Ha pedig nem lett volna szépségkirálynő, akkor valószínűleg soha nem ismerte volna meg az ország, nem hype-olta volna fel a magyar média, és most nem pózolhatna ott G.w.M mellett, mint a Gucci önjelölt hazai nagykövete.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.