Érdekes világ

“Le öreg hírességezte” Molnár Anikó Gálvölgyi Jánost: sőt, azt is mondta hogy csóró és szeretne ő még celebkedős műsorokban szerepelni, csak savanyú a szőlő : kitört a celebháború!

Döbbenetes adok-kapok!

Molnár Anikó reagált Gálvölgyi János kritikájára: “Nem kötelező semmi. Nézni sem kell”

Korábban a színészlegenda elmondta ugyanis, hogy nevetségesnek tartja, hogy a mai celebek lényegében bohócot csinálnak magukból a tévéképernyők előtt.

Hirdetés

Akkor nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek három púpos tevéje van, ami most elvitte nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen

— idézte a Blikk Gálvölgyi Jánost.

Molnár Anikó úgy érezte, nem hagyhatja szó nélkül az elhangzottakat és egy terjedelmes Facebook-bejegyzésben reagált Gálvölgyi véleményére.

„Igen, igaza van. Régebben egy autóra 5 évet kellett várni. Hétfőnként nem volt tv adás és ha telefonálni szerettünk volna, elsétáltunk az első utcai fülkébe egy rakás apróval a zsebünkben”

-kezdte a fricskát.

“Egy mázsa banán sem volt minden boltban, pult alatt kapott az, aki kapott. Tiszteltük a tanárokat és rendőröket, féltünk is tőlük rendesen.

Régen számított az adott szó, ha nem mentél el egy randira, buktad az embert, mert nem volt mobil a zsebében, hogy ráüzenj. Ahogy a tiedben sem”

-folytatta a szándékosan gúnyos üzenetét.

“És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm…

Hirdetés

Vagy bármilyen, a Művész Úr által lenézett műsor… Mert ha még ez sem lenne, könnyen lehet, hogy páran arra a sajnálatos sorsra jutnának, amire jó néhányan önkezükkel már jutottak…”

Ez utóbbival sokak szerint arra akart utalni, hogy a Gálvölgyihez hasonló “öreg színészek” felett már eljárt az idő és senkinek sem kellenek, már nem rájuk kíváncsi a világ.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.