Érdekes világMisztikumTudomány

Léteznek magasabb dimenziók, párhuzamos világok – tudósok bizonyítékok határán

A legfelsőbb Isteni létsík tényleg létezhet? Mit vagyunk képesek érzékelni a negyedik dimenzióból, és hol jár a tudomány a multiverzumok, párhuzamos világok bizonyítása terén?

Minden ami minket körülvesz, az rezgés. Érezzük látjuk, halljuk, megfogjuk, fizikai akadályt jelent.

Mindez azért van, mert hasonló rezgésekből állunk mi magunk is.

Hirdetés

Ugyanakkor folyamatosan mennek keresztül rajtunk a rádió, TV, mobiltelefon jelek, kozmikus sugárzások, stb. Minden rezgést, ami minket körülvesz, ami jellemző ránk, azt tekinthetjük egy nagy egységnek, az életünk rezgéseinek teljes halmazának. Nevezhetnénk mindezt az életünk mintázatának.

Ahogy zenében is léteznek oktávok, így az életben is. Ha elzongorázzuk a boci-bocit egyik oktávon, majd egy magasabbon, igaz, hogy más lesz a hangzás, de a mintázat hasonló, ugyanúgy felismerjük a zene dallamát.

A Mendelejev féle periódusos rendszer is ehhez hasonló, hét vízszintes sorban helyezkednek el az elemek, azért, mert fizikai és kémiai tulajdonságaik valamilyen módon ismétlődnek.

A párhuzamos világ azt jelenti, hogy a mi oktávunktól eltérő oktávon hasonló módon ismétlődik az élet. Thoth úgy definiálja, hogy párhuzamos világok léteznek, amiket egymástól szigorú szabályok választanak el.

A párhuzamos világok ugyanazt a teret foglalják el, egyetlen különbség a rezgések energiaszintje. Éppen ezért nem érzékeljük, mert nincs érzékszervünk arra a rezgésszintre hangolva.

Igaz ma is léteznek olyan emberek és technikák, melyekkel bele lehet nézni más világokba (esetleg átmenni), azonban egymás mellett szépen megfér több világ, hiszen az ott élők, csak a saját rezgéskörnyezetükre reagálnak, azt érzékelik, az kompatíbilis velük. Amilyen rezgés nem kompatíbilis az egyik oktávon élőkkel, az csak átmegy rajtuk, mint egy kozmikus sugárzás. Csak azt látja, érzi, ami az övé.

Aki belelát más világokba, az képes ideiglenesen érzékelni egy másik oktáv rezgéseit is.

Egyre biztosabb a magasabb dimenziók létezése

Létezik egy mélytengeri halfaj, amelyik csak kétdimenziós világban él.

Mivel azon a mélységen nem szükséges, ezért nem alakult ki a háromdimenziós érzékelése.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a harmadik koordináta felől érkező információt nem veszi észre. Agya csak kétdimenziós. Nem tud harmadik dimenzióban gondolkodni.

Mikor Kolumbusz felfedezte Amerikát, az első alkalommal mikor a hajók lehorgonyoztak a partok mellett, a bennszülöttek napokon át nem látták a hajókat, pedig ott voltak. Néztek abba az irányba, de nem látták. Néhány sámánnak tűnt fel, hogy a víz adott helyeken másképp hullámzik, fodrozódik.

Az ok az volt, hogy a bennszülöttek agya még sosem látott ilyen hajót, így kellett egy kis idő, hogy megtanulják a képet. Ahogy napok alatt megtanulták a látványt, azonnal működött az érzékelésük ez irányba is.

A földi élőlények háromdimenziós világban élnek, így alakult ki az agyműködésük. Azonban az embert leszámítva egyik élőlény sem tud magasabb dimenzióban gondolkodni.

Egy alsóbb dimenzió nem tudja megérteni egy felsőbb dimenzió létét, működését. Az ember, mivel lelke a negyedik dimenzióból való, szelleme pedig az ötödikből, bár most a harmadik dimenzióban él, de érti, sőt esetenként bele is tud nézni még élete során a magasabb dimenzióba.

A negyedik dimenzió mibenléte

A háromdimenziós világban zajlódó életünk nem más mint egy magasabb, a negyedik dimenziós világ levetülése. Ez épp olyan mint a telekommunikáció.

A mobiltelefon néhány GHz frekvenciatartományban működik, és szükséges egy készülék, mely ezt, a számunkra nem látható, nem hallható rezgést letranszformálja egy, a fülünk által észlelhető frekvenciatartománnyá. Ehhez hasonló a TV, rádió, röntgenfelvétel (a kép látható, bár a sugarak nem).

A negyedik dimenzió a velünk párhuzamos dimenziók felett van. A negyedik dimenzióból vetül le minden a párhuzamos harmadik dimenziókba.

Olyan ez, mint amikor süt a nap. Megjelenik egy árnyék. Ha több nap van, több az árnyék. A több árnyék nem más mint a párhuzamos világok.

Összességében elmondható, hogy a legfelsőbb az Isteni létsík, azaz az ötödik dimenzió. Ebben mint végtelen szellemek létezünk. Ennek egy kivetülése az, amikor egy időre a Föld nevű bolygóhoz kötődünk, kapunk egy lélektestet. A lélektest több párhuzamos harmadik dimenzióba kivetül.

Jelenleg úgy tűnik, hogy az ötödik dimenziónak csak egy negyedik dimenziós kivetülése van, azaz párhuzamos negyedik dimenziók talán nincsenek.

A negyedik dimenzió és az álmok

Az ötödik, a negyedik dimenzió valamint a párhuzamos világok ugyanazt a teret foglalják el, egyetlen különbség a rezgések energiaszintje.

A negyedik dimenzióval állandó kapcsolatunk van, az álom formájában.

A lélek és a szellem sosem alszik, mikor álmodunk, a negyedik dimenzióban kalandozunk.

Mivel a magasabb dimenzió kihat az alacsonyabb dimenziókra, ezért működik jól a tudatos álom.

Amit létrehozunk a magasabb dimenzióban, annak kötelessége levetülni a harmadik dimenzióba.

Az árnyék is mindig követi az embert, nem tudja magát önállósítani…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!