Misztikum

Léteznek, mindig is itt voltak: kitálalt az űrlényekről a CIA embere

Az idős férfi halálos ágyán teregette ki a földönkívüliekkel kapcsolatos “szennyest”, amiről a Pentagon és a NASA is tud, de eltitkolhatják az emberek elől.

Egy magát Kewpernek nevező 77 éves férfi a halálos ágyán vallotta meg, mit tud az amerikai kormányzata földönkívüliekről.

Eléőre vetítette, hogy nem is keveset és hogy már évtizedek óta tudnak az idgene létezéséről.

Hirdetés

Sőt, a LadBible információi szerint a magát biztonsági okokból álnéven bemutató férfi szerint ő is CIA-ügynök volt 1954 és 1960 között, ezért tud ennyi mindent az idegen lényekről.

Kewper elmondta:

1947 nyarán elvitték őt az 51-es körzetbe, hogy megvizsgáljon pár tárgyat.

Egy hatalmas hangárban találta magát, ahol elvileg egy olyan idegen eredetű űrhajó is volt, ami állítólag még 1947 júliusában zuhant le UFO-észlelések miatt elhíresült Roswellnél

– de nem ez volt az egyetlen sokkoló dolog, amit látott a helyszínen.

A Kewper ügynökként ismert férfi arról is beszélt, hogy az 51-es körzetben végignézett egy felkavaró videót, amin egy űrlényt boncolnak fel minden bizonnyal amerikai tudósok, illetve azt is megtudta,

hogy egy másik helyiségben éppen egy interjút folytatnak egy másik földönkívülivel – az állítólagos CIA-ügynök szerint az aránytalan testű, szürke színű idegen lény agya kicsit nagyobb volt, mint az emberi agy, az orra nagyon-nagyon apró volt, a szája kicsi, illetve a fülei is csak nyílások voltak a fején.

A férfi leírása nagyjából megegyezik azzal, amit mások is mondanak az űrlények kinézetével kapcsolatban, viszont mivel egy rejtélyes alakról van szó a személyében, így nem lehet biztosra venni a szavait, hiszen arra sincs bizonyíték, hogy valaha is a CIA-nál dolgozott – de ettől függetlenül mindenképp érdekes, amiket mesélt.

Egyesek hisznek Kewper történetében, mások pedig késégbe vonják.

Hirdetés

Az azonban tény, hogy számos más hozzá hasonló egykori kulcsembernek jelennek meg ebszámolói, vallomásai, melyek hasonló dolgokat támasztanak alá.

Vajon mindenki hazudik?

Mindenki hírnevet akar?

Vagy valóban létezhet egy világszintű összeesküvés az űrlények létezése kapcsán?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.