CímlapsztorikÉrdekes világ

Levi milliókért műttetett magának Instagram-filteres fejet: nővé változtatta magát.

19 évesen már feltöltette az ajkait, azóta képtelen “megállni”… Mit gondoltok? Önmegvalósítás vagy az emberi nemnormalitás ékes példája?

A még mindig csak 25 éves Levi plasztika-megszállottsága akkor kezdődött, amikor tizenéves korában beszippantotta az Instagram, és mint mondja, annyira beleszeretett az egyik Insta-filterbe, hogy eldöntötte, a saját arcát is olyanná fogja műttetni, ugyanis egy idő után már azt vette észre magán, hogy képtelen elfogadni azt az arcát, ami filterek nélküli.

Így amikor a srác már képtelen volt tükörbe nézni, mert nem az Insta-képei mosolyogtak vissza rá, elhatározta, kés alá fekszik.

Hirdetés

De persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott egy műtét nem volt elég, a srác plasztikai beavatkozások sorozatán esett túl azóta.

Már nem csak az ajkait, hanem az orcáját, állkapcsát, az állát és a szem alatti karikáit is rendszeresen töltette, nem sokkal később pedig belevágott a komolyabb beavatkozásokba is

írja a Noizz.

Levi eddig már több mint 13 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre, átalakulására pedig az emberek is felfigyeltek:

Ma már komoly influenszer 2 millió követővel.

Levi sorra osztogatja az újabbnál-újabb képeit, nemrég azonban megdöbbentő kép érkezett.

A 25 éves srác legutóbbi fotóin nőként jelent meg az oldalán.

Nőként tündöklő friss képe pedig felrobbantotta a netet. Tízezrével érkeznek rá a lájkok, és mivel minden eddigi rekordját megdöntötte új külsejével, gyanítjuk, nem áll meg, és ez az út lehet majd a jövő.

Olyannyira, hogy máris érkezett egy egészen bizarr videó egy haverjával az átalakulásukról.

Hirdetés

Forrás: Noizz

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.