Érdekes világ

Luxusautókkal tüntettek a pedagógusokért Budapesten – „Egy normális társadalomban egy tanárnak is lehetne ilyen kocsija” – VIDEÓ

Igazából mindenki azt látja, hogy a tanulatlanok meg az ősbevándorlók gyarapodnak, nincs is kedve senkinek tanulni se, mert minek.

Azért hogy az embert pofán röhögjék a seftelők meg a spekulánsok, meg aztán ők a prolik meg a franc tudja mikkel hergelnek mindenkit.

Alapítójához, a milliárdos Gattyán Györgyhöz méltó autós tüntetést szervezett a Megoldás Mozgalom.

Hirdetés

A mérsékelt szabadelvű pártot ugyan már nem a milliárdos vezeti, hanem Huszár Viktor elnök, de a luxus és a hétköznapok találkozása így is adott volt:

Az akcióban használt, bérelt luxusautók szándékosan azt jelképezik, hogy egy jól működő társadalomban, akár ilyen, hasonló autókat is birtokolhatnának a pedagógusok

-tájékoztatták a Blikket a szervezők.

Tanár nélkül nincs jövő feliratú zászlókat lengető aktivisták lepték el Budapest több forgalmas csomópontját az iskolakezdés napján.

A Megoldás Mozgalom tájékoztatása szerint az akcióval arra akarták felhívni a figyelmet, hogy a pedagógushiány több iskolában már a művelődéshez, oktatáshoz való alapjog biztosítását veszélyezteti.

A pedagógusok méltatlanul alulfizetettek, a presztízsük megtépázott, a bérük rendezésére tett korábbi kormányzati intézkedések, ígéretek eddig kudarcot vallottak.

A szakszervezetek által említett 16 000-es pedagógushiányt mindenki érzi a saját bőrén, Magyarországon nincs olyan iskola, ahol ne okozna napi gondot a megfelelő tanárlétszám elérése – közölték.

Ki mit gondol erről?

Az egész országgal alapvetően az a legfőbb baj, hogy nincs meg az egymás iránti szolidaritás.

Hirdetés

Mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti.

A tanárok nem álltak ki az orvosok mellett tüntetni és fordítva, a tűzoltók is egyedül tüntettek, valamint a kukások.

Amíg ez a társadalom nem képes egymásra találni, addig a disznófejű nagyurakat nem fogják tudni elzavarni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.