Címlapsztorik

Tóth Gabi koncertjein kis híján testüreg motozást is csinálnak, fotózni és videózni sem lehet: kiakadt a közönség,”áll a bál”

A helyiek felháborodtak, nem értik, mi szükség erre a szigorra. Sokan felvetik, miszerint talán annak szólnak a fokozott biztonsági intézkedések, hogy Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes lesz a nagy durranás…

A Bányász-napon lép fel Tóth Gabi.

Azok után, hogy néhány hete az énekesnő bejelentette, tönkrement a házassága Krausz Gábor séffel, majd kiderült, hogy az új párja az egyik Fricska-tag, Papp Máté Bence.

Hirdetés

Eddig volt munkatársakkal mindig ott találkoztunk, hisz lassan tíz éve nincs bánya. Halunk sorban megfele, örültünk egymásnak, míg aki él. Sztorizgattunk, stb. Ez miatt a he pa miatt ennek idén vége. Kár, de ez van. Sajnálom, de engem ne terelgessenek, motozgassanak, meg elkobozzanak. Innen is üdvözlök mindenkit, ha megélem és nem lesz Tóth Gabi, jövőre találkozunk

– írta egy visszatérő vendég.

Mitől félnek ennyire?! Eddig sem akartam menni, de ezután…! Mi ez? Ez most egy rendezvény, hogy jól érezze magát valaki, vagy dedósok gyülekezetének néznek minket? Testüregmotozás nem lesz? Nevetséges!

– írta az esemény oldalára egy helyi lakos.

“A kamerák, hangrögzítő eszközök esetében a bevitel könnyen lehet, hogy az ott fellépő előadóművészek szerződése miatt vannak tiltva, ám a mai világban, amikor egy mobiltelefonnal bárki felvehet képet vagy hangot, idejétmúltnak tűnik a döntés.”

-írj egy szakértő.

Az pedig, hogy a fellépőknek vitt ajándékot tilos bevinni a rendezvény területére, egészen meglepő, ilyen kikötést még nem tapasztaltam, ahogy hasonló mértékű tiltólistával sem találkoztam pályafutásom során

– fogalmazott a Blikknek Tabár Zoltán, a koncertbooking.com koncertszervezője.

“Mégis, mire számítanak?

Hirdetés

Attól tartanak, hogy esetleg megkövezik a nemzet nagyasszonyát?

Talán nem kellene ezt a hölgyet ennyire pátyolgatni, hiszen becsapta az egész országot és az őt támogatókat a pátoszos, álszent viselkedésével. Inkább ki kellene hátrálni és hagyni őt áldozni a szabad szerelemnek, más példaképet kéne keresni”

-jegyzi meg nagyon szellemesen egy kommentelő.

Ki mit gondol?

A nemzet nagyasszonya miért csak ennyire ellenőrzött keretek között mer fellépni?

Pedig állítása szerint mindenhol szeretik az emberek…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék tóth gabi

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!