CímlapsztorikÉrdekes világMúltidéző

Ma is élnek Hitler utódai, mégis véget ér a vérvonal, ennek döbbenetes oka van!

Bizarr, de igaz: az utolsó Hitlerek még most is köztünk élnek, elődjük sötét árnyékában…Mit gondoltok erről?

A “vér kötelez”?

Mi állhat pontosan az utódok döntése mögött?

Hirdetés

Nem sokan tudják, de Hitlernek léteznek ma is élő utódai, vagyis a Hitleri vérvonala Führer halála után is tovább élt, függetlenül attól, hogy a háború végén meghalt.

Ugyebár eleve a haláláról is rengeteg összeesküvés elmélet kering, nem véletlenül, ugyanis a holttestét soha nem találták meg, mert a hivatalos történelmi források szerint elégették amellett a bunker mellett, ahol állítólag öngyilkos lett.

Azért mondom hogy állítólag, mert sokak szerint ez sem 100%-ig biztos.

A náci diktátor – bár többször és többen is megpróbálták rávenni, hogy hagyja el Berlint, és meneküljön az obersalzbergi bunkerbe – erre nem volt hajlandó. Hitler rettegett attól, hogy az oroszok kezébe kerül, és jó előre gondoskodott arról is, hogy a holtteste se kerülhessen a szovjetek kezébe. Attól tartott, hogy a maradványait a szovjetek majd panoptikumban fogják mutogatni.

A halála előtti napon házasságot kötött szeretőjével, Eva Braunnal, majd másnap öngyilkosságot követettek el.

Hogy ezt milyen formában tették – pisztolylövéssel vagy ciánnal – sokáig vita tárgya volt. A szemtanúk pisztolylövésről beszéltek később, és azt is elmondták, hogy Hitler parancsa értelmében a holttesteket kivitték a bunkerből, és annak bejárata előtt lelocsolták benzinnel, és meggyújtották.

Voltak, akik azt sem tartották elképzelhetetlennek, hogy megszökött a szövetségesek által körülzárt Berlinből. A hidegháború éveiben a szovjet hatóságok pedig egyenesen azt terjesztették, hogy Hitler az egykori nyugati szövetségesiknél tartózkodik.

És ki ne hallott volna arról, hogy Hitler és a teljes náci vezérkar Dél-Amerikába menekült, majd Argentínában telepedett le? De ez már egy másik történet…

Visszatérve a ma is létező vérvonalra.

Hirdetés

Az ember általában nem szégyenkezik a felmenői miatt.

Azonban Hitler “örökösei” igen, és nem véletlen, hogy nagyon sokáig nem is lehetett tudni arról, hogy kik is ők.

Személyazonosságuk a legnagyobb titokban maradt.

Így volt ez egészen a kétezres évekig, amikor is felfedték a személyazonosságukat, és meglepő dolgok derültek ki.

Minden létező módon próbálták magukat elhatárolni elődjük tetteitől, és gyakorlatilag még dokumentumokat is próbáltak mahinálni azért, hogy senki se tudja őket összekötni a legendás és kegyetlen náci vezérrel.

Az vitatott, hogy ezért milyen messzire voltak hajlandók elmenni. Egy nagy karriert befutott könyv szerzője szerint megállapodtak, hogy tudatosan nem vállalnak gyereket, hogy ezzel véget vessenek Adolf Hitler vérvonalának.

Egyikük ezt később tagadta, de az tény, hogy gyereke egyetlen ma élő leszármazottnak sem született, és a korukból ítélve nagy valószínűséggel már nem is fog.

A 2000-eres évben megjelent újságcikkben egy oknyomozó újságíró alapos utánajárással derített fényt a sötét “örökösök” kilétére.

Adolf Hitlernek három felnőttkort megért testvére volt: Paula nevű húga, illetve két idősebb féltestvére, ifjabb Alois. és Angela, akik a közös apa, idősebb Alois Hitler első házasságából származtak. Paula utód nélkül halt meg 1960-ban, a közvetlen rokonok közül utolsóként.

Az ifjabb Alois termékenyebb volt, neki 2 fia született, mindkettő külön házasságból. Wiliam Patrick és Heinz Hitler.

Heinz Hitlerről azt kell tudni, hogy a történelmi információk szerint később lelkes támogatója volt a náci propagandának, Adolf Hitler pedig a kedvenc unokaöccseként hivatkozott rá.

Végül a keleti fronton veszett nyoma, majd a legutolsó információk szerint szovjet hadifogolyként halt meg.

William Patrick már más életutat járt be.

A háborúban ugyanis a nácik ellem, amerikai oldalon harcolt, és négy fia is született.

Alexander Adolf, Louis, Howard Ronald és Brian William Stuart-Houston. Közülük egyedül Howard Ronald házasodott meg, de ő utód nélkül meghalt autóbalesetben. A másik három fiú ma is él.

Angela ágán is érdekes dolgokat találunk.

Három gyermeke született, akik közül az egyik máig nem telejen bizonyítható módon, de szexuális kapcsolatban lehetett Hitlerrel, az ő nagybátyjával.

Őt Gelinek hívták, és 23 évesen végül öngyilkos lett úgy, hogy soha nem lett gyereke.

Hitlernek tehát ÖT élő leszármazottja maradt, ők unokaöccseinek és unokahúgának gyermekei.

Az egyik testvér ágáról az amerikai Alexander, Louis és Brian Stuart-Houston, a másikéról az osztrák Peter Raubal és Heiner Hochegger.

Azonban bonyolódik a történet, mert Hitler inasának emlékiratai olyasmit is említenek, ami az egész vérvonalat kiszélesíthette.

Egy bizonyos Jean Marie Loret azt állítottam, hogy édesanyja 1948-as halála előtt fedte fel előtte, hogy a német katona, akitől rövid viszonyuk során az első világháború alatt teherbe esett, Adolf Hitler volt.

Azóta ezt a történészek és a szakmai berkek is tényként fogadják el, elég bizonyíték van rá, ugyanakkor senki sem beszél róla mégsem.

A történelemkönyvek nem említik, ugyanis a történészek közös álláspontja szerint ” valószínűtlen”, hogy így történt volna, ezért a francia férfit nem tekintik Hitler utódnak, noha kilenc gyermeke volt, és 1985-ben halt neg.

De kik is ezek a hivatalosan elismert utódok, akiknek a személyazonosságát végül komoly újságírói és oknyomozó munkával sikerült kiderítenie a médiának?

Tényleg nem lett aztán egyetlen gyermekük sem, egy néma fogadalom eredményeképpen, hogy a Hitleri vérvonalak örökre megszakítsák?

Nos, 1931-ben született, azaz most – 2020-ban – 89 éves Peter Raubal a legidősebb utód. Az 1965-ös születésű Brian Stuart Houston pedig a legfiatalabb.

Egyiküknek sincs gyermeke, és ez valószínűleg a korukból adódóan már így is marad.

Az osztrák leágazás régebb óta ismert volt, ugyanakkor a hitleri vérvonal amerikai ága nagyon sokáig misztikum volt.

001-ben jelent meg egy brit újságíró, David Gardner The Last of the Hitlers (Az utolsó Hitlerek) című könyve, amely a Stuart-Houstonok felkutatásáról szól.

A könyvben volt először említés arról az állítólagos titkos paktumról, miszerint az utódok tisztában voltak a sötét múltjukkal, felmenőjük gaztetteivel, az emberiség ellen elkövetett bűncselekedeteivel, éppen ezért fogadalmat tettek, hogy nem lesz soha gyermekük.

A céljuk ezzel Hitler vérvonalának végleges megszakítása volt.

Ez terjedt el aztána médiában, noha nem egészen így volt.

Később egy interjúban Gardner elárulta:

Nem kötöttek paktumot, de egymás között beszélgettek az életük hátterében meghúzódó teherről, és úgy döntöttek, hogy egyikük sem fog megházasodni, egyiknek sem lesz gyereke.

Az egyik fivér, Alexander aztán 2018-ban a nyilvánosság elé állt és egy nagyon bizarr történetet osztott meg.

Elmesélte, hogy az egyik, meg nem nevezett testvére egy zsidó nőt szeretett volna feleségül venni, de a kapcsolat épp a rokoni szálak kiderülése után, a hírhedt nagy-nagybácsi miatt szakadt meg.

Visszatérve a férfire, aki azt állította, hogy édesanyját maga Hitler ejtette teherbe:

Ha mégis igaz a férfi által elmondott információ, akkor a vérvonal ma is létezik, és minden bizonnyal 50 év múlva is létezni fog.

Vagyis az utolsó Hitlerek továbbra is köztünk járnak majd…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.