CímlapsztorikÉrdekes világ

Ma van a tavaszi nap-éj egyenlőség: ilyen hatással lesz ránk nézve

Egyike azon legfontosabb napnak az évben, mely a Nap energiájával társul. Az asztrológusok és a bioenergetikai szakemberek szerint, a 2021-es év ezen napja nagy jelentőséggel bír az életünkbe.

Ez a nap, a legkedvezőbb napok egyike lesz március hónapban. Tele lesz pozitív energiával, annál is inkább, hogy egy szombati napról beszélünk.

A levegőben szinte érezni lehet majd a szeretet, a remény és a jóság „illatát”! Igyekezzünk ezt a napot pozitívan, a magunk és mások iránt érzett szeretettel kezdeni, hogy a Nap fel tudja ajánlani a szeretet energiáit számukra.

Hirdetés

Mikor is van a nyári napforduló?

Ebben az évben is március 20-ra várható ez a jelentős esemény, melyet nagymértékben befolyásol a Hold fázisai, ugyanis ez az égitest egy rendkívül pozitív helyzetben található, éspedig az Ikrek csillagjegyében. Hazánk óraállása szerint déli 12 órakor, a Föld, pontosan fele útján lesz a Nap körül, a téli napfordulót követően, és ezzel hivatalosan kezdetét veszi az asztrológiai értelemben vett tavasz, egy új asztrológiai év, amikor a Nap fokozatosan a Kos jegyébe kerül. Bár hivatalosan, ezen a napon a Nap még a Halak jegyében lesz, de már nem fog rendelkezni annak erős hatásaival.

Az asztrológusok jó tanácsai erre a napra vonatkozóan a következők:

Március 20-án a nap és az éjszaka egyforma hosszú lesz, mely következtében a harmónia fog uralkodni az emberek lelkében és a világban. Minden és mindenki lenyugszik, átértékelve a mások iránt tanúsított eddigi megnyilvánulásait, mely életük egy-egy fontos pillanatát jellemezte, elfeledve minden múltbéli sérelmet.

Ez az idő tökéletes lesz arra, hogy minden rosszat kitöröljünk az emlékeinkből, hiszen a szakemberek szerint ez az a pillanat, amikor megszabadulhatunk a haragtól, a dühtől, teljesen megtisztítva ezáltal saját auránkat.

Ezen a napon ajánlatos egy kisebb takarítást is végezni az otthonunkban, megszabadulva a régi és felesleges dolgoktól, ahogyan azt a lelkünkben is megtettük.

Ugyancsak ez a nap a legideálisabb a romantika és a szerelem szempontjából is. Nagyon könnyen megtörténhet az is, hogy a nem megfelelő személlyel kezdünk viszonyt, hiszen a harmónia mindent átjár ezen a napon.

Ez esetben másnap rádöbbenünk majd, hogy mindez a mesebeli tökhintóhoz hasonlítva, a rideg valósággá változik, ezért legyünk nagyon elővigyázatosak.

Forrás: Filantropikum.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.