Spirituális

MA van a Telihold varázsa: 24 óránk van, hogy hozzákapcsolódjunk az isteni gyógyuláshoz

Az augusztus 1-i Telihold pozitív energiákkal, hihetetlen erőkkel, mágiával és gyógyító erővel érkezik. Az augusztus egy igazán különleges hónap, hiszen kétszer lesz Telihold.

Az augusztus 1-i telihold erőt ad a gyógyuláshoz, bátorságot a megbocsátáshoz és magabiztosságot az újrakezdéshez.

24 óránk lesz, hogy elengedjük a múlt terheit, hálát adjunk, és felkészüljünk a változásokra, amelyek segítségével megteremthetjük a számunkra legcsodálatosabb világot.

Hirdetés

Nézzük, mit tanácsol az Univerzum a következő időszakra!

Kos

Légy türelmes, és alakíts ki egy stratégiát, hogy eljuthass oda, ahova szeretnél. Kerüld az impulzív döntéseket, mert nemkívánatos utakra vezethetnek. Bízz a megérzéseidben, fordulj befelé.

Bika

Tégy egy lépést hátra, mérd fel a jelenlegi helyzetet, és próbálj tárgyilagosan dönteni. A energiád a produktív erőfeszítésekre irányítsd. Gyakorold a tudatos jelenlétet, hogy ne csak a jelenről, hanem a jövőről is kiegyensúlyozott képet alakíthass ki. Rövid időn belül a dolgok a te javadra fordulnak.

Ikrek

Tanuld meg első helyre helyezni magad, de ne hanyagold el a körülötted lévő embereket sem. Ebben az időszakban vigyázz jobban magadra, állj ki az igazadért, és azért, ami boldoggá tesz.

Rák

Keress stabilitást a körülötted lévő emberekkel való kapcsolataidban. Ne a barátok számára koncentrálj, hanem a kapcsolatok minőségére. Vidám, pozitív, energikus emberekkel vedd magad körül, akiktől szép dolgokat tanulhatsz.

Oroszlán

Hallgass intuícióidra, és kövesd szíved vágyait. Hűnek kell maradnod az értékeidhez, mert csak így találsz erőt az előtted álló akadályok és kihívások leküzdésére. Ne hagyd, hogy bárki irányítson.

Szűz

Fogadd tárt karokkal a változást, mert ez segíthet abban, hogy váratlan lehetőségeket kapj az Univerzumtól. Lépj ki a komfortzónádból, és élvezd azt a fejezetet, amelyben éppen vagy, mert ez fogja elhozni számodra a legszebb pillanatokat.

Mérleg

Ideje megtalálni az egyensúlyt abban, amit éppen csinálsz. Koncentrálj arra, amit igazán szeretnél, ne keress kifogásokat, az időd értékes, ezt soha ne felejtsd el. Készíts egy listát az elkövetkező hónapokra vonatkozó álmaidról, és kezdj el jobban koncentrálni rájuk.

Skorpió

Hagyd, hogy szíved begyógyuljon, zárd be az ajtót a múlt előtt, és folytasd az életed. Ne nézz vissza oda, ahol nincs már semmi, hanem koncentrálj a jelen pillanatra, és tanulj meg boldog lenni, élvezni a jelent.

Hirdetés

Nyilas

Ebben az időszakban részesítsd előnyben az öngondoskodást és az érzelmi gyógyulást. Szánj időt arra, hogy megértsd, mi történt, és tápláld a lelked gyönyörű dolgokkal. Lehetőséged van életed legmélyebb kapcsolatának megteremtésére – önmagaddal.

Bak

A körülötted lévő emberekkel való kapcsolatok mélyebbek lesznek, mint valaha; készülj fel arra, hogy különös figyelmet fordíts az életedben felbukkanó szép lelkekre. Ez az egész időszak segít megérteni, milyen szerencsés vagy, és végleg lezárni az elmúlt fejezeteket, és a jelen pillanatra összpontosítani.

Vízöntő

Ebben az időszakban a hatékony kommunikációra és az aktív meghallgatásra kell összpontosítanod az emberi kapcsolataidban. Lehetőséged lesz a tudásod bővítésére és kreativitásod fejlesztésére. Fejleszd az alkalmazkodóképességed, örülj az új tapasztalatoknak.

Halak

Szabadulj meg mindattól, amit a múlt jelent. Semmi sem számít igazán, ami eddig volt, itt az ideje, hogy a jelenre összpontosíts, készíts terveket a jövőre nézve. Élvezd az új fejezetet!

Forrás: Filantropikum.com

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!