CímlapsztorikÉrdekes világ

Magyarországnak VÉGE VAN! Ébresztő emberek, a szemünk előtt zajlik! – VIDEÓ a teljes igazságról

Ébresztő Anyukák Apukák Nagymamák Nagypapák‼️ Ez zajlik, mi pedig csak nézzük, ahogy alá gyújtottak a fazéknak, amiben szép lassan megfőznek minket!

Nagyon igaz gondolatokmhangzanak el ebben a rövid de velős videóban.

Érdemes végig nézni, csupán 2 perc, de minden magyarnak hallania kellene a teljes igazságot arról, hogy Magyarország a végzete felé tart.

Hirdetés

Egyszerűen elkerülhetetlen az összeomlás, melynek a jeleit már most is érzékelni lehet az egészségügy és a közigazgatás, közbiztonság, a munkaerőpiac különböző területein.

Az egész világ csak kapkodja a fejét.

Az se jut senkinek eszébe, hogy egyedül megyünk forgalommal szemben az autópályán, mi vagyunk az okosak, mindenki más hülye.

Egy olyan iszonyú csapdában vergődik az ország, amelyből nincs kilábalás.

Hát gondolja végig!

Íme a videó, amit minden csatornán le kellene adni, hogy komoly változás induljon be és az emberek végre felébredjenek:

Magyarországon, ahol az elkerülhetetlen demográfiai változások miatt gyorsan és megállíthatatlanul fogy az aktív korú népesség, magyarul elöregszik a társadalom.

Ez a természetes fogyás, ma együtt jár a több mint tíz éve eddig körülbelül 600 EZER igazán tehetséges, munkaképes honfitársunk tartós távozásával.

A most végző diákoknak a 80 százaléka a jövőjét nem Magyarországon, hanem külföldön képzeli el.

Hirdetés

Most ezeknek az intézkedéseknek és a miattuk bekövetkező brutális életszínvonal romlásnak, továbbá a kilátástalanságnak a következtében további tízezrek vagy százezrek fognak elmenni az országból.

Ez pedig egy igazi demográfiai katasztrófát fog hozni.

Ezt már csak mások teszik hozzá, de voltaképpen a végén az ország kiürül, a nyugdíjrendszer és egyéb ellátótrendszeren fenntarthatatlanná válnak és összeomlanak.

Sőt, végső soron külföldiekkel, “migránsokkal” kell majd feltölteni az országot, avagy a kormány maga fogja idővel egy bevándorló országgá alakítani Magyarországot…?!

Ki mit gondol erről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!