CímlapsztorikMisztikum

„Már a halál kapujánál jártam, de egy szellem megmentette az életem” – állítja a fiatal tanárnő, aki visszatért “odaátról”

A mennyország tornácán, a halál torkában táncolva több elhunyt ismerős szelleme is megjelent előtte.

Tizenhet késszúrással támadt rá volt barátja arra a nőre, aki azt állítja, a halál peremén táncolva több elhunyt ismerős szelleme is megjelent előtte.

Tragikus események, a halál torkában 16 késszúrással

Borzasztó támadást élt túl egy coloradói tanárnő: a ma már 25 éves Eilish Poe-t 16 alkalommal szúrta meg a volt barátja, miután kikosarazta.

Hirdetés

A fiatal nő azt állítja, már a halál küszöbén állt, amikor különös látomása támadt.

Poe-t 2020-ban érte támadás, miután a volt barátja betört az otthonába, és 26 órán keresztül csak várt. Várt az alkalmas pillanatra.

A férfi és a nő között inkább csak könnyed, nyári románc volt, mint nagy szerelem, a nő hamar véget is vetett a dolognak, amit viszont a mániákus ex, Jonathan Crossley nem volt hajlandó tudomásul venni. Miután lecsapott az áldozatára, előbb lelökte a lépcsőn, majd a hajánál fogva belevágta a fejét a falba, végül pedig a karján, a nyakán és a hátán is megvágta egy késsel.

Összesen 16 késszúrással sebesítette meg a férfi a magatehetetlen nőt, aki a végén halottnak tettette magát, hogy távozásra bírja támadóját.

A terve bevált.

“Jártam odaát”, a túlvilág valós, akárki akármit mond

Poe ezután azt észlelte, amint emberek egy kisebb csoportja jelenik meg előtte, alig pár méterre attól a helytől, ahol feküdt.

Ráadásul csupa olyan személy, akiket ismert, de már régen meghaltak.

Ilyen volt például egy középiskolai barátnője, aki öngyilkos lett, a nagymamája, valamint egy nő, Alyssa Burkett, aki Eilish szülővárosában élt korábban, mielőtt az exbarátja végzett vele.

Ezt követően Burkett volt az, aki a nő állítása szerint a karjánál fogva megragadta Poe-t, és a szó szoros értelmében „visszahúzta őt” az életbe.

Hirdetés

A fiatal nő ezt követően már képes volt telefonon keresztül segítséget kérni.

A történtek után a a támadó öngyilkos lett: egy szikláról a mélybe vetette magát vetett véget az életének, míg Eilish Poe, bár több műtéten is átesett, sikeresen felépült.

A paranormális élmény ugyanakkor a mai napig hatással van az életére: a New York Post beszámolója szerint, a fiatal nő azóta is gyakran lát „árnyékembereket”.

Annyira közel jártam aznap a másik oldalhoz, hogy kis híján át is léptem.

Az hiszem, az árnyékemberek valahol megragadhattak az élet és halál közötti határvonalon, ezért láthatom őket – osztotta meg teóriáját az észlelt jelenségekről Poe.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!