CímlapsztorikÉrdekes világ

Már a Holdon élő idegen elit irányítja a Földet: övék minden, a gazdaság, a média, a tőzsde…!

Valójában mind a hét és fél milliárd ember dróton rángatott báb, akikkel az űrben állomásozó elit kénye-kedvére játszik!

Egy olyan felügyeleti szerv van felállóban a Holdon, mely az egész emberiség irányítását tűzte ki célul.

A világ kormányai már csak bábkormányok, a valódi kontroll a holdi elit kezében van, de ez nincs kimondva, addig, míg be nem vezetik a teljes uralmukat a bolygó felett.

Hirdetés

Ez egy olyan egységes, Új Világrend lesz, ami egyúttal érinthetetlen is lesz az egyszerű nép által, már csak fizikai értelemben is, hiszen a hatalmasságok főhadiszállása nem a Földön lesz.

A Holdra pedig nem tudunk csak úgy eljutni, csakis azzal az infrastruktúrával, amit ők építettek ki.

Vagyis nem tud lázadás kitörni az elit ellen, olyanokká válnak, mint az istenek, akik “az égben laknak”, és a társadalom felett uralkodnak, élet és halál felett döntenek majd a jövőben.

A világunk felett ma is ez az elit uralkodik.

Egy megteremtett illúzióban élünk, amiben mindent ők irányítanak, és amiben korlátlan jogokkal rendelkeznek.

Övék a gazdaság, a média, az egészségügy, a tőzsde, a politikusok pedig az ő Marionett-bábjaik.

A Holdról irányított folyamatok pontos forrására soha nem jöhet rá az emberiség, mivel gyakorlatilag a Földön kívülről avatkoznak bele nap mint nap az emberiség életébe.

A Holdon élő elit egy másik, globális távlati terve az, hogy az emberi civilizációt újraindítsa.

Egy hatalmas, felvirágzó szakaszban vagyunk látszólag, a korlátlan és határtalan terjeszkedés korszakában, de a látszat csal.

Hirdetés

Ez ugyanis a társadalmunk összeomlasztása előtti állapot.

Ahogyan egykor a Maja, vagy a Római birodalmat, úgy ezt a civilizációt is egy újraindítás várja, mint gazdasági, mind társadalmi értelemben.

Great Reset, azaz Nagy Újraindítás, ahol eltörlik a magántulajdont, majd a bolygó erőforrásainak újrafelosztása jön alig 500 millió emberi túlélő között.

Ők lesznek az új Ádám és Éva civilizáció, egy az egész bolygót érő kataklizma után, melyet már megterveztek számunkra, és aminek a végén több milliárd ember – akik már nem szükségesek a rendszer fenntartásához – lesz “eltüntetve”.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.