CímlapsztorikMisztikum

Megfejthették ki indította többször újra a világot, és miért – ez mindent felforgathat

Az emberiség nem véletlenül van szándékos amnéziában tartva?

Az akkor még hótól és jégtől mentes sarkvidéki régiókat folyók négy részre osztották. Most egy jeges sivatag van, és az Argentína-Chile-Antarktisz közötti szárazföldi híd megsemmisült.

A Monte térképén ábrázolt életben maradt óriásokat, különös embereket és más lényeket a föld alá szorulva, száműzve.

Hirdetés

A térképen antarktiszi sárkányok és kentaurok, ázsiai dzsinnek, ázsiai mantikór női arccal, oroszlántesttel és skorpiófarokkal, mongol egyszarvúak, az Indiai-óceán déli részén élő Vízöntő is látható, emberi törzzsel és tengeri kígyófarokkal.

A legtöbb mai sivatag és havas vidék egykor meleg és nyüzsgő volt három-négy évszázaddal ezelőtt, mígnem előjöttek az “istenek” és mindent elpusztítottak.

1750-ben Nagy-Britanniában kitört az ipari forradalom. Ezt követően brit hajók állig felfegyverzett vallási fanatikusokkal áthajóztak a tengereken és óceánokon, hogy minél több területet elfoglaljanak, és gazdáik uralma alá hajtsák a világot. Sok nemzetet és népet meghódítottak vagy elpusztítottak.

Az angolszászok egyedülálló technológiákat kaptak, és a világhatalomért cserébe segítették mestereiket.

Afrika, Ázsia, Ausztrália és Antarktisz őslakosai nagy ellenállást tanúsítottak a megszállók ellen, de nem tudtak megbirkózni soha nem látott fegyvereikkel és tűzerejükkel. És vagy behódoltak, vagy megsemmisültek.

Ami a gyarmati korszakban történt, az egy modern változata annak, ami az ókorban történt, amikor Jahve segített a választott népnek meghódítani a pogány törzseket a sivatagon keresztül az Ígéret Földjén.

A betolakodók nemcsak sok nemzetet és embert leigáztak és elpusztítottak, hanem sok ritka lényt és állatot is, amelyeket úgy véltek, hogy “a szarvas lénytől” származnak.

Így nézett ki a világ a harmadik alaphelyzetbe állítás előtt

Az utolsó nagy újrakezdésig, amely a 19. század elején következett be, és a hetedik özönvízzel ért véget, a világ egészen másként nézett ki. Óriási fák, emberek és mitológiai lények voltak. A techno istenek és a látogatók elpusztították őket.

Elpusztították a Földet, olyan kőbányákat hagyva maguk után, mint a Grand Canyon, és mérgező vegyi hulladékok hatalmas hegyeit, amelyeket ma vulkánoknak nevezünk. E kőbányák közül néhányat gyorsan fű és sokkal kisebb fák borították be.

Hirdetés

Ausztráliát, amely a leggazdagabb volt a sokszínű életben, felperzselte a bombázás, és sivataggá változott, akárcsak a Szahara, az Északi-sark és az Antarktisz. Ezek a nukleáris tél sivatagai.

Azonban sok olyan ősi építmény maradt fenn, amelyet a Föld népei hoztak létre szerte a világon. Később kormányzati épületként használták őket.

Az óriásembereket elpusztították, és egy új, alacsonyabb rendű és kevésbé intelligens fajtát vittek be genetikailag az Újvilágba. Ez volt a fő újraindítás, a harmadik. Ami ma történik, az egy epilógus.

A múlt század világháborúira azért volt szükség, hogy végre elpusztítsák az Óvilág nyomait. Az első világháború után megmaradtak a Zeppelin léghajók és jelentős mennyiségű szabad energia. Ám a második világháború mindent teljesen megtisztított, és utat nyitott az orwelli rémálomnak.

Az élen állók megváltoztatták a történelmet azáltal, hogy elhitettek velünk valamit, ami meg sem történt. Az igazság a régi mesékben és mitológiákban rejtőzik.

Az ember minden alaphelyzetbe állítás után fizikailag kisebb és butább lett, és most esztelen és szívtelen gépeket akarnak csinálni belőlünk.

Az új világrend a “szarvas lényeknek” van alárendelve, és nekik megvan a saját programjuk.

Szerencsére vannak olyan fényerők is, amelyek a nagy özönvízhez hasonlóan legalább néhányunkat megmentenek.

Önmagunkból kell kiindulnunk és nem várni, hogy mindenki más megváltozzon, vagy megváltozzon a világ. Ne legyünk fanatikusok semmilyen területen, hanem józanul, logikusan nézzük, értékeljük a világunkat.

Ha mindenki jót tesz másokkal (legalább egy kicsit) és nem csak szeretteivel, akkor a világ megváltozik és jobbra fordul.

Az ember téved, vagy megváltoztatták az értékeit, mert a gazdagság nem aranyban, gyémántban és pénzben mérhető.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!