MisztikumTudomány

Megfordulnak a Föld pólusai: világkatasztrófa van készülőben, az elit a Holdra menti ki magát?

A múltbéli katasztrófák egy ciklikusságot mutatnak.

Valami zajlik: kataklizma várható, korszakváltás a Földön?

A világ vezetői elitje és a szupergazdagok tényleg rég tisztában vannak vele, hogy közeleg az emberi civilizációt a kőkorszakba visszaküldő pólusváltás, és már meg is alapították a Hold sötét oldalán az Új Ádám és Éva civilizációját?

Eléggé megdöbbentő információk láttak az utóbbi hónapokban években napvilágot, melyeket érdemes erő fenntartásokkal kezelni ugyan, de ha csak a fele igaz, akkor a bolygón egy igazi és nagyon fájdalmas korszakváltás fog végbemenni hamarosan.

Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy valami zajlik a világszínfalak mögött…

Egy olyan globális eseménysor, melynek végén a szupergazdag elit nevet…

Egy belső ember “leadta a drótot” arról, hogy miféle borzalmak készülnek..?!

A világ felső tízezrét alkotó elit, és az egész bolygó politikai és társadalmi áramlását irányító 300-ak tanácsa a Torontói jegyzőkönyv alapján irányította eddig a világ folyását.

A Torontói jegyzőkönyv valóságtartalma a mai napig vitákat vált ki, az is, hogy mennyire hiteles, de ijesztő egyezéseket mutat napjaink eseményeivel, itt olvashatsz róla bővebben.

Közeleg a pólusváltás és a civilizáció eltörlése?

Korábban már mi is írtunk arról, hogy többek között egy megkövesedett fatörzsön is olyan bizonyítékokat fedeztek fel, aminek a hatására a tudós társadalom egy része nagyon megijedt.

Ugyanir már egy 40 ezer éves fa maradványa is a Föld pusztulásáról árulkodott, egy olyan kataklizmáról, ami bármikor megismétkődhet és ciklikusan meg is fog, ráadásul már “esedékes lenne”, azaz jelenleg “késik”, de a világban zajló jelekből ítélve a nyakunkon van.

Ráadásul mindemellett ma már rengeteg olyan történelmi szövegről tud az elit, és a világ is részben, amik ezekről a n agy korszakváltásokról számoltak be, amikor civilizációk tűntek fel a Föld színéről és amik egybeesnek pólusváltások idejével.

22 ezer éven át tartott a legutóbbi mágneses pólusváltás

Hirdetés

Bolygónk mágneses pólusai időnként helyet cserélnek, a legutóbbi ilyen eseményre 773 ezer éve került sor.

Kutatók korábbi számításai alapján könnyen elképzelhető, hogy bolygónk északi és déli pólusai előbb-utóbb megcserélődnek – ez szűrhető le legalábbis abból, hogy a földi mágneses mező látványos változásba kezdett.

Az egésznek a hatására a Föld geomágneses mezeje meggyengülhet és a Nap és az űrből érkező gyilkos sugarak ellehetetlenítik a felszínen való életet.

Az elit már menti a bőrét?

Léteznek olyan konteók és szóbeszédek, miszerint a pólusváltás még a mi életünkbenbekövetkezhet és visszaküldheti a teljes civilizációnkat a kőkorszakba

Az elit pedig az 1950-es évektől kezdve készül arra, hogy egy gigantikus Holdkolónia keretin belül éljen túl minden olyna jövőbeli katasztrófát, ami az emberiség nagy részét eltörli.

Egy közelgő aszteroidát akár, vagy jelen esetben a pólusváltást, mely során hosszú évezredeken át lakhatatlan lesz a felszín.

Ez részben egybevág sokak szerint John Lear volt CIA kulcsember állításaival, aki azt állítja, hogy a Holdon már most is egy 250 milliós kolónia él.

Ez a kolónia biztosítja az emberiség túlélését és ez fogja majd újranépesíteni a bolygót, ha elmúlik a kataklizma.

Ki mit gondol?

Valóban létezhet a titkos elit, mely kimentette magát a Holdra, vagy mindezek inkább izgalmas, de kevés valóságtartalmú összeesküvések?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.