CímlapsztorikMisztikum

Megolvadt lépcsők egy több ezer éves templomban: ősi atomháború dúlt a múltban?

Ez pusztíthatta ki az előző emberiséget, melynek túlélőinek leszármazottai vagyunk? Megdöbbentő elmélet a fajunk múltjáról.

A Hathor templomában található lépcső teljes rejtélyt jelent a régészek számára. Tiszta gránitból készült, de mégis úgy tűnik, hogy megolvadt. Vajon ez lehet a bizonyíték arra, hogy a távoli múltban is léteztek fejlett fegyverek?

Az ókori Egyiptom egyik legkiemelkedőbb istenségeként számon tartott Hathor istennő tiszteletére épült a pompás komplexum.

Hirdetés

A legtöbb vitát azonban a Hathor templomához vezető teljesen elolvadt lépcső váltotta ki.

Ez a komplexum lenyűgöző méretével tűnik ki.

A denderai templomegyüttesben található, és ismeretes, hogy itt található a denderai lámpa híres domborműve is, amellett, hogy az egyik legjobban megőrzött építmény az összes templom közül

-számol be róla az ÚjVilágtudat

Hathor az ókori Egyiptom egyik legtiszteltebb istennője volt, mivel az örömöt, az anyaságot és a nők iránti szeretetet jelképezte.

Ezeket a fontos címeket és elismeréseket tudhatta magáénak, aki az egyiptomiak életének gyakorlatilag minden területén jelen volt, beleértve a halált is.

A mitológia szerint Hathor “a mennyből jött,” ezért “a csillagok hölgyének” vagy “a csillagok uralkodójának” is nevezték.

Ez arra késztette az ókori űrhajós teoretikusokat, hogy ezzel a hipotézissel hozzák összefüggésbe.

Hathor templomának lépcsői ugyanis úgy tűnik, hogy teljesen megolvadtak.

Hirdetés

Ez olyasmi, amit a tudomány sehogyan sem tudott eddig megmagyarázni, mivel tömör gránitból épült.

A szilárd gránitkő megolvasztásához rendkívül magas hőmérséklet szükséges.

Többen is vizsgálták már részletesen Hathor templomának lépcsőit, de egyértelmű, hogy nem erózió vagy a lépcsőfokok használatából eredő folyamatos kopás okozta azok romlását.

Egyes teoretikusok szerint ez egyértelmű jele annak, hogy az ókori Egyiptomban talán létezett atomfegyver vagy valamilyen fejlett technológia.

Az atomenergia lenne az egyetlen, amely képes volna megolvasztani a gránitot.

Ma már van több olyan történelmi emlékezeti nyom, lírások, például az ősi indiai szanszkrit iratokban, melyek egy 12 évvel ezelőtti atomháborúról mesélnek, legalábbis a leírások kísértetiesen hasonlítanak egy atomkatasztrófa leírásához.

Ez pedig a paleoasztronautika hívei szerint egyértelműen azt bizonyítja, hogy az emberiség már akkoriban is fejlett szinten lehetett, de az atomháborút követően alig maradt túlélő, lényegében kipusztítottuk saját magunkat.

Vagyis ha igaz ez a hipotézis, akkor ősi atomtúlélők leszármazottai vagyunk mindannyian.

Ki mit gondol erről?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!