CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Megvan az Antarktisz bejárata? A Belső Föld birodalmának kapuja?

Egy megdöbbentő műholdas felvétel egy gigantikus kaput mutat.

Agartha megtalálva?

A Belső Föld birodalmáról legendák keringenek már egy jó ideje az interneten és korábban az offline sajtóban is.

Hirdetés

Állítólag ugyanis a Földünk üreges, és a belsejében egy másik Nap is működik, van levegő, óceánok és egy tükörvilág, mely nagyon hasonló a miénkhez.

Ezt a világot egy másik civilizáció uralja és a Belső Föld birodalmának hívják.

Állítólag a legendák szerint évezredekkel ezelőtt megszakadt a kapcsolata felszíni civilizációk és Agartha birodalma között.

Mindössze néhány pont volt a világon, ahol le lehetett menni Agarthaba, állítólag még a nácik is kutatták, hogyan lehet oda lejutni, sőt, még bizarr dokumentumok és naplók is fennmaradtak arról, hogyan próbáltak különféle barlangrendszereken át lejutni oda.

Komplett expedíciók vesztek oda, de ha valaki le is jutott, az soha többé nem tért már vissza.

Agartha egy föld belsejében létező birodalom, mely egy belső Nappal rendelkezik, oxigénnel – melyek a föld felszínéről lenyúló járatokon és titkos szellőzőkön át jutnak le – és vízforrásokkal.

Egy alternatív világ jött létre odalenn, miután a felszínről száműzetésbe vonultak az egykori felszínen lakó magasan fejlett emberi civilizációk.

A legendák szerint egy napon majd visszatérnek a felszínre, ha a felszínen élő modern emberiség szellemileg és erkölcsileg, technológiailag eléggé bölcs és megfontolt lesz és képes lesz kilépni a saját árnyékából.

Ez pedig egyelőre elnézve a jelent, nem mostanság lesz.

Hirdetés

Egy műholdas felvételen nemrégiben sokan észrevettek egy gigantikus lyukat, mely feneketlennek tűnik és talán éppen ebbe az elveszett birodalomba juttathat le.

A lejárat ma is létezik és a frissebb felvételeken is feltűnik, azonban a szkeptikusok szerint nem valamiféle mágikus bejáratról van szó, hanem legjobb esetben is csak egy nagyon mély barlangról.

Esetlegesen barlangrendszerről.

Hogy ez hová vezet, azt persze senki sem tudja, így elméletben egyáltalán nincs kizárva, hogy valamilyen rejtélyes, eddig ismeretlen világra bukkannánk, a mélybe alámerülve.

Állítólag napjainkban kutatások folynak, amit minden kormány titokban kezel, hogy a nagyközönség ne tudjon róla, mert a föld túlnépesedése miatt lerohannák az új lakhelyet.

Viszont az ottani lakók ezt nem hagynák, így egy katasztrofális háború törne ki, amelynek a kimenetele egyenlőre az ember hátrányára végződne, a technológiánk miatt.

Ki mit gondol?

Agartha, a Belső Föld birodalmának legendája valós lehet?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.